Dünyanın dört gözle beklediği oyunu bitirmek için 60 saat gerekiyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Dünyanın dört gözle beklediği Red Dead Redemption 2'nin satışa sunulmasına günler kala hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun bitirme süresi, sanılandan çok daha fazla görünüyor: Tam 60 saat!
Red Dead Redemption 2 için geri sayım sürüyor. Rockstar kurucu ortağı ve başkan yardımcısı Dan Houser, oyunla ilgili yeni birkaç bilgi daha paylaştı.
Dan Houser'ın kullandığı ifadelere göre Red Dead Redemption 2, tam 60 saat uzunluğunda devasa bir hikayeye sahip. Houser, oyunun aslında 65 saat uzunluğunda olduğunu ancak yapılan son değişikliklerde bu süresinin 60 saate indirildiğini söylüyor.
Rockstar, bazı içerikleri gereksiz gördüğü için yayınlanacak son sürümden kaldırma kararı almış.
Dan Houser'in Vulture'a verdiği röportajda dikkat çeken bir başka konu ise Red Dead Redemption serisinin geleceğiyle ilgili oldu.
Gelecekte yeni bir oyun daha görebileceğimizi söyleyen Houser, "Red Dead Redemption 2 başarıya ulaşır ve bizler de söyleyecek yeni ilginç şeylerimiz olduğunu düşünürsek yeni bir oyun elbette gelebilir." sözlerini kullandı.
(NTV)
https://www.youtube.com/watch?v=Dw_oH5oiUSE&has_verified=1
Benzer haberler
Dünya
İngiltere kayıtlardaki en sıcak haziran ayını yaşadı
NATO Genel Sekreteri Rutte "Türkiye devasa savunma sanayii avantajına sahip"
NASA ay üssü planları için yaklaşık 600 milyon dolarlık yeni sözleşme imzaladı
Yunanistan’da Selanik yakınlarında çıkan orman yangınında ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi
Ford yapay zekaya güvenip işten çıkardığı çalışanları geri aldı
Meksika'da 6 büyüklüğünde deprem
Çekmecede unutulan fosil Antarktika’nın ilk dinazoru çıktı
Almanya'da anne-çocuk merkezinde silahlı saldırı: Altı ölü
ABD Yüksek Mahkemesi, Trump'ın Fed yetkilisi Cook'u görevden alma girişimini durdurdu



