Dünya beşik gibi sallanıyor! Art arda deprem haberleri...
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Son 24 saat içerisinde deprem haberleri art arda geldi. Tayvan'da 5.5, Pasifik Okyanusu’nda ABD’ye bağlı Mariana Adaları’nda 7.0, İran'da ise 5.2 büyüklüğünde depremler meydana geldi.
Tayvan'ın doğusundaki Hualien bölgesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Pasifik Okyanusu'ndaki Mariana Adaları'nda 7.0 büyüklüğünde deprem olduğu haberei geldi. Merkezi, Guam Adası’ndaki Hagatna kentine 341 kilometre, Mariana Adaları üzerindeki Pagan kentine 205 kilometre ve Japonya’nın Okinawa Adası’na da 2,071 kilometre uzaklığında belirlenen depremin derinliği de 156 kilometre olarak ölçüldü.
BİR DEPREM HABERİ DE İRAN'DAN
İran'ın güneybatısındaki Kohgiluye ve Buyer Ahmed eyaletine bağlı Siseht kentinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Tahran Üniversitesi Sismoloji Merkezinden yapılan açıklamada, merkez üssü Siseht kenti olan deprem yerin 8 kilometre derinliğinde kaydedildiği belirtildi. Depremde can ve mal kaybı olup olmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.
Benzer haberler
Dünya
Guterres'ten, nükleer silah kullanımını önlemek için diyaloğa geri dönme çağrısı
AB'de kişi başına gıda israfı 129 kilograma ulaştı
İran Dışişleri Bakanı "Katarlı arabuluculara önerilerimizi ilettik, ABD'nin yanıtını bekliyoruz"
41 yıl hapis yatan Carter, yeni DNA bulgularının ardından kefaletle serbest bırakıldı
Bilim insanları dünyanın en doğru saatini üretti
ABD'nin Kanada ürünlerine ithalat yasağı yürürlüğe girdi
Beyaz Saray ile gazeteciler arasındaki kriz büyüyor
Rusya - Ukrayna savaşında son durum: Putin orduyu büyütme kararı aldı
İsveç'te Sosyal Demokratlar lideri Andersson, hükümeti kurma görevini iade edeceğini açıkladı



