Dün adaylığını açıklayan Arter, bugün adaylıktan çekildi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Gazimağusa Belediye Başkanlığı için aday olan İsmail Arter, 25 Aralık 2022 seçimlerinde aday olmama kararı aldığını yaptığı açıklamayla duyurdu.
Arter’in açıklaması ise şöyle;
‘Bilindiği üzere 2014 ve 2018 seçimlerine birçok partinin bağımsız ortak Belediye Başkan adayı olarak katıldım. Oysaki 25 Aralık 2022 seçimlerinde geçmişte destek olan siyasi partilerce şahsımın bağımsız ortak adaylığı konusunda konsensus sağlanamadı.
Dün yaptığım adaylık açıklamamdan sonra çok güçlü bir halk desteğini yanımda gördüm.
Herkese sonsuz teşekkür ederim.
Ancak son 24 saat içerisinde yaşanan siyasi hareketlilik tarafımdan dikkate alınarak beni koşulsuz destekleyen geniş seçmen kitlesinin bağlı bulundukları siyasi partilerle sorun ve mağduriyet yaşamamaları adına, ailece, 25 Aralık 2022 seçimlerinde aday olmama kararı aldık. Gerek görülmesi halinde konu ile ilgili geniş açıklamaları daha sonra yapabileceğimi bildiririm.
Tüm halkımıza saygılar sunarım.’
Benzer haberler
Featured
Rusya'dan Kiev'e büyük hava saldırısı: Polonya savaş uçaklarını havalandırdı
Üstel “Sayın Ada, ülkemizi uluslararası platformlarda adıyla, sanıyla temsil ettiğin için seninle gurur duyuyor, iftihar ediyoruz"
Yüzüne yarasa konan çocuk kuduz nedeniyle hayatını kaybetti
Bay-Sen Gazeteciler Birliği’ni ziyaret etti
Folk-Der Macaristan'dan ödülle döndü
Toyota'dan örnek hamle, zararları karşılayacak
Petrol fiyatlarında 70 dolarlık gerileme
FIFA'dan 2026 Dünya Kupası sırasında sosyal medyada artan "ırkçılık" uyarısı
Lefkoşa'da bazı bölgelerde elektrik kesintisi olacak!



