DÜÇ’ten kasaplık hayvan satışı

Voice Kıbrıs Haber
Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi (DÜÇ), Şht. Tğm. Doğuş Uran Devlet Üretme Çiftliği'nde 50 baş kuzu, Ercan Devlet Üretme Çiftliği'nde ise 30 baş oğlak, 50 baş keçi ve 4 baş tekenin kapalı zarf yöntemiyle canlı ağırlık üzerinden satışa sunulacağını bildirdi.
DÜÇ’ten yayınlanan duyuruda, taban fiyatların kuzu için kilogram başına 350, oğlak için 320, keçi için 220 ve teke için 230 TL olarak belirlendiği kaydedildi.
Tekliflerin KDV’siz verileceği, idarenin herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda olmadığı da belirtilen duyuruda, ödemelerin peşin nakit veya banka teminatlı çekle yapılacağı, satışa sunulan hayvanların ilgili çiftliklerde görülebileceği ifade edildi.
Tekliflerin en geç 05 Şubat Perşembe saat 12.00’ye kadar Şht. Tğm. Doğuş Uran Devlet Üretme Çiftliği'nde (MARGO) bulunan teklif kutusuna bırakılması gerektiği kaydedilen duyuruda, geç gelen tekliflerin dikkate alınmayacağı da bildirildi.
İhaleyi kazananların en geç 13 Şubat tarihine kadar hayvanları almak zorunda olduğu kaydedilen açıklamada, 13 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar hayvanların alınmaması durumunda İhale kararının iptal edileceği belirtildi.
Benzer haberler
Featured
Gazimağusa’da çalışma nedeniyle yol kapatılacak
Meteoroloji "Yarın sağanak, pazar fırtına bekleniyor"
Ertuğruloğlu, Hakan Fidan'la görüştü
Nöbetçi eczaneler (6 Kasım 2026)
İrlanda'da bomba ihbarları: Dublin'deki medya kuruluşları tahliye edildi
Başbakan Üstel, Hakan Fidan’ı kabul etti
2026 YKS Giriş Sınavları ile puan türlerine göre ilk beşe giren ve Başarı Bursu almaya hak kazanan öğrenciler açıklandı
Mevlevi'de havan atışı yapılacak
KTAMS Ekim ayı açlık sınırını açıkladı




