DÜÇ kasaplık havan satışı yapacak

Voice Kıbrıs Haber
Tarım Ve Doğal Kaynaklar Bakanlığına bağlı Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi Müdürlüğü, kasaplık hayvan satışı ile ilgili duyuru yaptı.
Müdürlük tarafından yapılan açıklamaya göre, kasaplık 50 baş oğlak, kasaplık 10 baş teke ve kasaplık 50 baş keçi kapalı zarf yöntemi ile canlı ağırlık üzerinden satışa sunulacak. Taban fiyatı oğlak için 36 TL/Kg, teke ve keçiler için 18 TL/Kg olarak belirlendi.
Tekliflerin KDV’siz olarak verileceği, İdare’nin herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda olmadığı kaydedilen açıklamada, ödemelerin peşin (nakit) veya banka teminatlı çekle yapılacağı kaydedildi.
Kasaplık satışına sunulan oğlak, teke ve keçiler Ercan Devlet Üretme Çiftliğinde görülebilecek.
Tekliflerin en geç 8 Ekim Cuma günü saat 11.00’e kadar Şht. Tğm. Doğuş Uran Devlet Üretme Çiftliğimizdeki teklif kutusuna atılması gerekiyor. Geç gelen teklifler dikkate alınmayacak.
İhaleyi kazananların en geç 22 Ekim Cuma tarihine kadar hayvanları almak zorunda olduğu, bu tarihte mesai bitimine kadar hayvanların alınmaması durumunda ihale kararının iptal edileceği belirtildi.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Yolsuzlukla yargılanan Netanyahu'nun ifade verme işlemi 98'inci duruşmada tamamlandı
Fransa'da Ebola vakası görüldü
İngiltere'deki hastane ihmallerinde 500'den fazla bebek ve anne hayatını kaybetti veya zarar gördü
Döviz piyasalarında günün son rakamları (24 Haziran 2026)
Gazimağusa'da beş yılda 600'ü aşkın köpek kısırlaştırıldı
Borsa günü yüzde 1,43 değer kaybederek tamamladı
U20 Türkiye Şampiyonası’nın ikinci gününde atletlerimiz güzel sonuçlara imza attı
Ekinci "Veri sızıntıları devletin siber güvenliğini sorgulatıyor"
Yıldırım Köyü çöplüğünde rehabilitasyon çalışmaları başlatıldı



