Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Lefkoşa'da feci kaza: Araca sıkışan sürücü ağır yaralandı! Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız” Üstel “Polisimizin bekleyen özlük sorunlarını ortadan kaldırıyor, tarihi reform paketini hayata geçiriyoruz” Çavuşoğlu "Kıvılcımlar ışık saçmaya başladı” Talat "Memleket veri özürlü bir hale geldi" Hasipoğlu "İktidar ve muhalefet tek ses olmalı" Amcaoğlu “Gençlik ve Spor Bakanlığı kurulmalıdır. Yoksa hizmette eksik kalırsınız” Özuslu “7 yıldır hükümettesiniz. Neden Gençlik ve Spor Bakanlığı kurmadınız?” Lefkoşa'da feci kaza: Araca sıkışan sürücü ağır yaralandı! Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız” Üstel “Polisimizin bekleyen özlük sorunlarını ortadan kaldırıyor, tarihi reform paketini hayata geçiriyoruz” Çavuşoğlu "Kıvılcımlar ışık saçmaya başladı” Talat "Memleket veri özürlü bir hale geldi" Hasipoğlu "İktidar ve muhalefet tek ses olmalı" Amcaoğlu “Gençlik ve Spor Bakanlığı kurulmalıdır. Yoksa hizmette eksik kalırsınız” Özuslu “7 yıldır hükümettesiniz. Neden Gençlik ve Spor Bakanlığı kurmadınız?”
Dolar
Euro
Sterlin

Dövizde son durum

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

ABD ile karşılıklı yaptırımların kalkması sonrasında dolar 5,42'nin altına kadar gerilerken, borsa yüzde 2'nin üzerinde yükselişte. Türkiye ve ABD'nin karşılıklı olarak bakanlara yönelik yaptırımları kaldırması sonrasında dolar/TL geriledi. Yaptırımların kaldırıldığının açıklanması sonrasında dolar kademeli olarak 5,42'nin altına kadar indi. Kur en düşük 5,4339'i gördü. Dolar gün içinde aşağı yönlü seyir izlemiş 5,45'le 3 ayın en düşük düzeyine gerilemişti. Dün küresel piyasalarda dolara olan talebin artmasının etkisiyle 5,6491'e kadar yükselen dolar/TL, bu seviyeden düşüşe geçerek günü önceki kapanışa göre yüzde 1,3 azalışla 5,5104'ten tamamlamıştı. Euro/TL de 6,20 civarında hareket ediyor. Sterlin/TL ise 7,04'den işlem görüyor Teknik açıdan dolar/TL'de 5,50'nin altında kalındığı sürece düşüş eğiliminin sürebileceğini ve sırasıyla 5,35 ve 5,10'un gündeme gelebileceğini belirten analistler, 5,67'nin ise direnç konumunda izleneceğini kaydetti. BORSA DA YÜKSELİŞTE Kararın ardından Borsa İstanbul'daki BIST 100 endeksinde yüzde 2'nin üzerinde artış görülüyor. Endeks 94 bin 500'e yakın seyrediyor.

Benzer haberler

Ekonomi
Güney Kıbrıs’ta her 10 kişiden 4’ü maddi açıdan zorlanıyor 2026-06-23 12:22:00 Petrol fiyatları günü 76,66 dolardan açtı 2026-06-23 09:50:00 Altın fiyatları hareketlenmeye devam ediyor 2026-06-23 09:45:00 SpaceX hisseleri zirveden yüzde 23 geriledi: Bireysel yatırımcının kazancı eridi 2026-06-23 08:47:00 Döviz kurlarında son durum (23 Haziran 2026) 2026-06-23 08:12:00 Döviz piyasaları yeni haftada yükselişte 2026-06-22 21:47:00 Borsa günü yatay seyirle tamamladı 2026-06-22 21:17:00 Brexit kararının İngiltere ekonomisine 10 yıllık bilançosu belli oldu 2026-06-22 20:20:00 Brent petrolün varil fiyatı haftaya 78,43 dolardan başladı 2026-06-22 10:50:00