Döviz bürosunda sahte para... 1 kişi tutuklandı!
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
1 Ağustos Salı günü, saat 15:00 sıralarında, Girne’de faaliyet gösteren bir döviz bürosuna müşteri olarak giden 25 yaşındaki bir şahsın, tasarrufunda bulundurduğu ve sahte olduğunu bildiği 941341 seri numaralı, 13 adet 100’lük banknotlardan oluşan toplam 1300 Euro sahte parayı, Türk Lirasına çevirmek maksadıyla veznede görevli memura vermek suretiyle tedavüle sürdüğü tespit edildi.
Olay Polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, bahse konu şahıs tespit edilerek tutuklandı. Soruşturma devam etmektedir.
Polis sahte para uyarısında bulundu!
Söz konusu sahte paralardan daha önceden piyasaya sürülme ihtimali olduğundan, ellerinde belirtilen seri numarası ile başlayan “100’lük Euro” cinsi para bulunduran; bankalar, döviz şirketleri, finans kuruluşları, marketler ve vatandaşlar ile para alım-satımı ve değişimi yapacak olan kişi ve kurumların çok dikkatli olmaları, şüpheli gördükleri kişileri ise en yakın polis merkezine bildirmeleri konusunda uyarı yapıldı.
Benzer haberler
Featured
İngiltere'de kene alarmı: Şehir merkezlerinde de var
Panda diplomasisi geri döndü: Birkaç gün içinde ulaşacaklar
Döviz piyasalarında günün son rakamları (25 Eylül 2026)
İran "Olası saldırı durumunda farklı silahlar kullanacağız"
Endonezya'da 13 Eylül'de alabora olan feribottaki 52 kişinin cesedine ulaşıldı
Volkswagen Grubu 2,8 milyon aracı geri çağıracak
Halkın Partisi’nde milletvekili adaylığı başvuruları 28 Eylül’de başlıyor
Lefkoşa Sanat Merkezi’nde iki sergi açılışı birden yapılacak
Oymen "Gıda güvenliğinde yapılan her ihmal toplum sağlığını riske atıyor"



