Dört günlük Kurban Bayramı bugün sona eriyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Bugün Kurban Bayramı’nın dördüncü ve son günü.
Bakanlar Kurulu kararıyla kamu iş yerlerinde arife gününün idari tatil verilmesiyle 6 güne çıkan bayram tatili sürüyor.
Vatandaşlar bugün de aile büyüklerini ve sevdiklerini ziyaret ederken, bazıları da artan hava sıcaklığından korunmanın yolu olarak deniz kenarlarını tercih ediyor.
Bu sabah itibarıyla bayram boyunca trafik kazaları dışında önemli bir olumsuzluk yaşanmazken, polis, Kurban Bayramı’nın huzurlu ve sorunsuz geçmesi için önlemler aldı; vatandaşlara da “Trafik kurallarına uyması, uymayanları uyarması ve alkollüyken araç kullanmaması” çağrısı yaptı.
Belediyeler de bayram için önlemler aldı ve hizmetlerini sürdürüyor.
Ercan Havalimanı'nın, Kurban Bayramı süresince özel uçaklar hariç, 471 uçağa ve giriş-çıkış yapan binlerce yolcuya hizmet vermesi bekleniyor.
Kamuda arife günün de idari tatil verilmesiyle, 6 günlük tatil, 3 Temmuz Pazartesi iş başı yapılmasıyla sona erecek.
Benzer haberler
Featured
Almanya'da Berlin Eyalet Meclisi seçimlerini Sol Parti kazandı
Çelik “Seçim takvimi, kamu yatırımlarının planlama ve uygulama takviminin önüne geçemez”
Dev-İş, Kıbrıs Türk Petrolleri’nde uyarı grevi yapıyor
Küresel piyasalar diplomasi iyimserliğiyle haftaya pozitif başladı
Zayıflama ilaçları restoranları da etkiliyor
Öğrenci taşımacılığında kriz devam ediyor… Çavuşoğlu “Protokolü ilettik; yanıt almadık”
Çığır açıcı keşif: İnsan beyni aslında iki ayrı organ
Altın fiyatlarında ibre tersine mi dönüyor?
100 bin kişilik araştırma: Uykunun kalitesi mi yoksa süresi mi önemli?



