Dört gün boyunca sağanak yağışlar yer yer etkili olacak

Voice Kıbrıs Haber
Meteoroloji Dairesi, bölgede yarın başlayacak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların salı gününe kadar yer yer etkili olmasının beklendiğini açıkladı. Pazar ve pazartesi sabah saatlerinde ise yer yer sis bekleniyor.
Meteoroloji Dairesi’nin 15-21 Ağustos tarihlerini kapsayan hava tahmin raporuna göre, yarın, pazar, pazartesi ve salı günleri öğle saatlerinde hava parçalı bulutlu, yer yer sağanak veya gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
19 Ağustos Çarşamba gününden itibaren havanın açık ve az bulutlu geçmesi bekleniyor.
En yüksek hava sıcaklığının iç kesimlerde periyodun ilk ve son günlerinde 36-39 derece, pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde ise 32-35 derece dolaylarında seyretmesi bekleniyor.
Sahillerde ise sıcaklığın periyot boyunca 31-34 derece dolaylarında olması öngörülüyor.
Rüzgarın genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.
Benzer haberler
Featured
Yapay zekanın yanlış ellere geçmesi varoluşsal tehlike yaratabilir
Dünyanın atmosferindeki su buharı seviyesi rekor kırdı: aşırı yağış riski artıyor
Trump’tan AB’nin Kanada hamlesine tarife tehdidi
Nijerya'da "bitkisel içecek" tükettikten sonra ölenlerin sayısı 49'a çıktı
Döviz piyasalarında günün son rakamları (17 Eylül 2026)
Erhürman’dan seçim yasası açıklaması “Cumhurbaşkanlığı anayasal görevlerini yerine getirmekten kaçınamaz”
Borsa günü yüzde 2,95 değer kazanarak tamamladı
YKS ek yerleştirme süreci başladı
EZKOOP ve ZEYTİNKOOP “Zeytin ve ürünlerinde kayıt ve denetim sistemi şart"



