Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Meloni "Trump ile olan tartışmayı körüklemek niyetinde değilim" DSÖ açıkladı "Kongo’daki Ebola salgını yayılmaya devam ediyor" Londra'da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti Şenkul'un Facebook ve Messenger hesapları kapatıldı! Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Haziran 2026) KKTC'li genç atletler U20 Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde önemli başarılar elde etti Lefkoşa'da feci kaza: Araca sıkışan sürücü ağır yaralandı! Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız” Meloni "Trump ile olan tartışmayı körüklemek niyetinde değilim" DSÖ açıkladı "Kongo’daki Ebola salgını yayılmaya devam ediyor" Londra'da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti Şenkul'un Facebook ve Messenger hesapları kapatıldı! Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Haziran 2026) KKTC'li genç atletler U20 Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde önemli başarılar elde etti Lefkoşa'da feci kaza: Araca sıkışan sürücü ağır yaralandı! Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı Vakıflar İdaresi “Hz. Ömer Türbesi ve çevresinde yapılacak faaliyetler için yazılı izin alınmalı” Hasipoğlu “Bu olaylar bir tek bizim ülkemizde olmuyor" Solyalı "Siz bunların peşine düşmezseniz çok büyük dertlerle yüz yüze geleceğiz" Rogers "Güngör kötü yönetimden dolayı ucubeye dönüştü" Şahiner "Devlet sosyal sorumsuz bir yapıya büründü" Çavuş "Balon balığıyla mücadeleyi en yükseğe çektik" Kürşat "Balon balığıyla ilgili kıyı şeritleri ve sahiller tehdit altında" Ertuğruloğlu “Kıbrıs sorununun yegâne ve gerçek çözümü iki egemen eşit devlettir” CHP Sözcüsü Sarı "Eylülde olağan kongre sürecini başlatıyoruz” Özgür Özel “Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

Dört ayrı trafik kazasında 2 yaya yaralandı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Dört ayrı trafik kazasında 2 yaya yaralandı!

Lefkoşa, Gönyeli ve Yeniboğaziçi'nde meydana gelen kazalarda 2 yaya yaralandı. Polisin kazalara ilişkin açıklaması şu şekilde; "​01.04.2026 tarihinde, saat 09.30 sıralarında, Lefkoşa’da Atatürk Caddesi üzerinde, 22 yaşındaki erkek şahıs yönetimindeki 34 KMT 532 plakalı motosiklet ile batı istikametine doğru dikkatsiz şekilde seyrettiği sırada, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya 67 yaşındaki erkek şahsa çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan yaya, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde sağ bacağında kırık teşhisi ile yapılan tedavisinin ardından taburcu olmuştur. Soruşturma devam etmektedir. DİKKATSİZ SÜRÜCÜ YAYAYA ÇARPTI 2.​01.04.2026 tarihinde, saat 10.00 sıralarında, Lefkoşa’da İhsan Güven Sokak üzerinde, 83 yaşındaki erkek şahıs yönetimindeki LV 996 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru dikkatsiz şekilde seyrettiği sırada bir otopark girişine geldiğinde, o esnada yolun solunda durmakta olan yaya 77 yaşındaki erkek şahsa çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan yaya, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde sağ ayağında kırık teşhisi ile yapılan tedavisinin ardından taburcu olmuştur. Soruşturma devam etmektedir. YOLDAN ÇIKAN ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KALDIRIM TAŞLARINA ÇARPARAK DURABİLDİ 3.​01.04.2026 tarihinde, saat 23.30 sıralarında, Gönyeli Çemberi içerisinde, 32 yaşındaki erkek şahıs 85 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki ZP 629 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru dikkatsiz şekilde seyrettiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan dışarıya çıkmış ve kaldırım taşlarına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Araç sürücüsü aleyhinde, alkollü içki tesiri altında araç kullanıp trafik kazası yapmak suçlarından yasal işlem başlatılmıştır. Soruşturma devam etmektedir. ALKOLLÜ SÜRÜCÜ PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI 4.​02.04.2026 tarihinde, saat 04.00 sıralarında, Yeniboğaziçi’nde İstiklal Caddesi üzerinde, 37 yaşındaki erkek şahıs 89 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki AA 840L plakalı araç ile doğu istikametine doğru dikkatsiz şekilde seyrettiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda park halinde bulunan VZ 981 plakalı salon aracın sol ön kısmına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı. AA 840L plakalı araç sürücüsü aleyhinde, alkollü içki tesiri altında araç kullanıp trafik kazası yapmak suçlarından yasal işlem başlatılmıştır. Soruşturma devam etmektedir"

Benzer haberler

Featured
Meloni "Trump ile olan tartışmayı körüklemek niyetinde değilim" 2026-06-23 22:01:00 DSÖ açıkladı "Kongo’daki Ebola salgını yayılmaya devam ediyor" 2026-06-23 21:50:00 Londra'da aşırı sıcak hava ve yağış raylı ulaşımı felç etti 2026-06-23 21:41:00 Şenkul'un Facebook ve Messenger hesapları kapatıldı! 2026-06-23 21:36:00 Döviz piyasalarında günün son rakamları (23 Haziran 2026) 2026-06-23 21:29:00 KKTC'li genç atletler U20 Türkiye Şampiyonası'nın ilk gününde önemli başarılar elde etti 2026-06-23 21:21:00 Türkiye ve AB, Orta Koridor'da iş birliği imkanlarını değerlendirdi 2026-06-23 21:12:00 TDP’den Lefke’deki HIV vakalarına ilişkin çağrı "Süreç bilimsel ve şeffaf yönetilmeli" 2026-06-23 20:33:00 Girne Asker Hastanesi sigortalı KKTC vatandaşlarına sağlık hizmetine başladı 2026-06-23 20:24:00