Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
NATO Ankara Zirvesi, Savunma Sanayii Forumu ile başladı Petrol fiyatlarında son durum (7 Temmuz 2026) Çin'in Hubey eyaletindeki fırtına ve kasırga nedeniyle 11 kişi öldü Küresel piyasalar Orta Doğu tedirginliğiyle yönleniyor İki toplumlu örgüt UYC gençler arasında köprüler kuruyor Bir ülke karanlığa gömüldü, milyonlarca insan elektriksiz kaldı Muhaceret Affı başvuruları sona eriyor Venezuela'da can kaybı 3 bin 500'ü aştı Hürmüz'de tansiyon yeniden yükseldi Altın fiyatları yeniden düşüşe geçti Cumhurbaşkanı Erhürman "Güney’deki hastanede tedavi gören yurttaşımızın durumu ciddiyetini koruyor ama hayatta" Hamas "Gazze'deki Hükümet Çalışma Komitesi ulusal çıkarlar için istifa etti" 36. NATO Zirvesi bugün Ankara'da Başlıyor Döviz kurlarında son durum (7 Temmuz 2026) En son hava durumu tahminleri (7 Temmuz 2026) Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı Fransa kırmızı alarmda Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor" NATO Ankara Zirvesi, Savunma Sanayii Forumu ile başladı Petrol fiyatlarında son durum (7 Temmuz 2026) Çin'in Hubey eyaletindeki fırtına ve kasırga nedeniyle 11 kişi öldü Küresel piyasalar Orta Doğu tedirginliğiyle yönleniyor İki toplumlu örgüt UYC gençler arasında köprüler kuruyor Bir ülke karanlığa gömüldü, milyonlarca insan elektriksiz kaldı Muhaceret Affı başvuruları sona eriyor Venezuela'da can kaybı 3 bin 500'ü aştı Hürmüz'de tansiyon yeniden yükseldi Altın fiyatları yeniden düşüşe geçti Cumhurbaşkanı Erhürman "Güney’deki hastanede tedavi gören yurttaşımızın durumu ciddiyetini koruyor ama hayatta" Hamas "Gazze'deki Hükümet Çalışma Komitesi ulusal çıkarlar için istifa etti" 36. NATO Zirvesi bugün Ankara'da Başlıyor Döviz kurlarında son durum (7 Temmuz 2026) En son hava durumu tahminleri (7 Temmuz 2026) Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı Fransa kırmızı alarmda Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor"
Dolar
Euro
Sterlin

Doktora sinirlendi, hastanenin kapısını kırdı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Doktora sinirlendi, hastanenin kapısını kırdı

Lefkoşa’da, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine giden A.B. (E-45)'in doktora sinirlenerek hastane kapısını kırdığı öğrenildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, bugün saat 11:00 sıralarında, Lefkoşa’da, Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine giden A.B. (E-45), istediği ilacı doktorun kendisine yazmadığı gerekçesi ile sinirlenerek hastanenin giriş kapısının camına tekme atmak sureti ile kırarak hasara uğrattı. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı ve soruşturmanın devam ettiği kaydedildi. (Voice of the Island)

Benzer haberler

Featured
NATO Ankara Zirvesi, Savunma Sanayii Forumu ile başladı 2026-07-07 10:42:50 Petrol fiyatlarında son durum (7 Temmuz 2026) 2026-07-07 10:38:26 Çin'in Hubey eyaletindeki fırtına ve kasırga nedeniyle 11 kişi öldü 2026-07-07 10:18:25 Küresel piyasalar Orta Doğu tedirginliğiyle yönleniyor 2026-07-07 10:14:43 Bir ülke karanlığa gömüldü, milyonlarca insan elektriksiz kaldı 2026-07-07 09:39:35 Muhaceret Affı başvuruları sona eriyor 2026-07-07 09:32:00 Venezuela'da can kaybı 3 bin 500'ü aştı 2026-07-07 09:13:07 Hürmüz'de tansiyon yeniden yükseldi 2026-07-07 08:55:48 Altın fiyatları yeniden düşüşe geçti 2026-07-07 08:52:44