Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Denktaş "İki seçimin birlikte yapılması, oy kayıpları ile sandığa katılım oranında düşüşe yol açacak" Kıbrıs’ta öldürülen Yahudi mültecinin kimliği 78 yıl sonra tespit edildi Rekor seviyede sıcaklıkların görüldüğü Fransa'da 1373 dere kurudu Ağıllar köyüne inşa edilen rekreasyon alanı yarın hizmete açılıyor CTP, Meclis’i “Toplum Güvenliği” gündemiyle olağanüstü toplantıya çağırdı EMO "Elektrik talebi sürekli artıyor, mevcut üretim altyapısı ise artan talebi karşılamakta zorlanıyor" İngiltere'de yaban arıları bir ofisi istila etti Öztürkler "Mekke Anlaşması sadece askeri değil, birçok noktada da devam edecek bir güç birliğidir" Limasol'daki yangını çıkarmakla suçlanan kişinin 3 yıl hapis yattıktan sonra masum olduğu ortaya çıktı Peksever “KIB-TEK’te hüküm giymiş personelin görevde tutulması kabul edilemez” Moda devlerinden Z Kuşağı'na çağrı "Atma, tamir et" Taçoy “Mülkiyet sorunu tehditlerle çözülemeyecek kadar ciddi bir konu” Larnaka Belediyesi ile Manama Belediyesi kardeş belediye ilan edildi Baykal Tüneli Belgeseli seyirciyle buluşuyor Belçika'da ülke geneli sıcak hava alarmı verildi Menelau "Federasyondan başka model yok" A-Level sonuçlarıyla YTB kontenjan başvuruları cuma günü başlıyor Güney Kıbrıs'ta yasadışı çöp alanlarıyla kameralı mücadele Genç işsizliği son bir yılda arttı, sebebi ise yapay zeka Güney basını "F-16 rahatsızlığı gündelik fenomen haline geldi” Denktaş "İki seçimin birlikte yapılması, oy kayıpları ile sandığa katılım oranında düşüşe yol açacak" Kıbrıs’ta öldürülen Yahudi mültecinin kimliği 78 yıl sonra tespit edildi Rekor seviyede sıcaklıkların görüldüğü Fransa'da 1373 dere kurudu Ağıllar köyüne inşa edilen rekreasyon alanı yarın hizmete açılıyor CTP, Meclis’i “Toplum Güvenliği” gündemiyle olağanüstü toplantıya çağırdı EMO "Elektrik talebi sürekli artıyor, mevcut üretim altyapısı ise artan talebi karşılamakta zorlanıyor" İngiltere'de yaban arıları bir ofisi istila etti Öztürkler "Mekke Anlaşması sadece askeri değil, birçok noktada da devam edecek bir güç birliğidir" Limasol'daki yangını çıkarmakla suçlanan kişinin 3 yıl hapis yattıktan sonra masum olduğu ortaya çıktı Peksever “KIB-TEK’te hüküm giymiş personelin görevde tutulması kabul edilemez” Moda devlerinden Z Kuşağı'na çağrı "Atma, tamir et" Taçoy “Mülkiyet sorunu tehditlerle çözülemeyecek kadar ciddi bir konu” Larnaka Belediyesi ile Manama Belediyesi kardeş belediye ilan edildi Baykal Tüneli Belgeseli seyirciyle buluşuyor Belçika'da ülke geneli sıcak hava alarmı verildi Menelau "Federasyondan başka model yok" A-Level sonuçlarıyla YTB kontenjan başvuruları cuma günü başlıyor Güney Kıbrıs'ta yasadışı çöp alanlarıyla kameralı mücadele Genç işsizliği son bir yılda arttı, sebebi ise yapay zeka Güney basını "F-16 rahatsızlığı gündelik fenomen haline geldi”
Dolar
Euro
Sterlin

DİSİ aday göstereceği isimleri belirledi

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
DİSİ aday göstereceği isimleri belirledi

DİSİ’nin Avrupa Parlamentosu seçiminde aday göstereceği 5 ismin belirlendiği bildirildi.

Alithia gazetesi, DİSİ’nin adaylarının Lefteris Hristoforu, Nikos Tornaridis, Eleni Stavru, Giorgia Konstandinu-Panayotu ve Panayotis Sendonas olduğunu yazdı. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Denktaş "İki seçimin birlikte yapılması, oy kayıpları ile sandığa katılım oranında düşüşe yol açacak" 12 Ağu 2026 15:32 Kıbrıs’ta öldürülen Yahudi mültecinin kimliği 78 yıl sonra tespit edildi 12 Ağu 2026 14:59 Rekor seviyede sıcaklıkların görüldüğü Fransa'da 1373 dere kurudu 12 Ağu 2026 14:50 Ağıllar köyüne inşa edilen rekreasyon alanı yarın hizmete açılıyor 12 Ağu 2026 14:45 CTP, Meclis’i “Toplum Güvenliği” gündemiyle olağanüstü toplantıya çağırdı 12 Ağu 2026 14:42 EMO "Elektrik talebi sürekli artıyor, mevcut üretim altyapısı ise artan talebi karşılamakta zorlanıyor" 12 Ağu 2026 14:31 İngiltere'de yaban arıları bir ofisi istila etti 12 Ağu 2026 14:23 Öztürkler "Mekke Anlaşması sadece askeri değil, birçok noktada da devam edecek bir güç birliğidir" 12 Ağu 2026 14:18 Limasol'daki yangını çıkarmakla suçlanan kişinin 3 yıl hapis yattıktan sonra masum olduğu ortaya çıktı 12 Ağu 2026 14:11