Dikmen İlkokulu’na 6 yeni sınıf yapılmasına ilişkin protokol imzalandı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
“Bir Okul da Sen Yap” kampanyası çerçevesinde, Milli Eğitim Bakanlığı ile Karakuş Gıda Ltd. arasında, Dikmen İlkokulu’na 6 yeni sınıf yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.
Bakanlık’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, protokole, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile Karakuş Gıda Ltd. Direktörü Abdullah Karakuş imza koydu.
Törende, Dikmen Belediyesi Meclis Üyesi Okan Akmandor da hazır bulundu.
Protokol kapsamında Karakuş Gıda Ltd., eğitim alanındaki gelişime katkı sağlanması amacıyla Dikmen İlkokulu’na 6 adet yeni sınıf kazandıracak.
-Çavuşoğlu
Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu yaptığı konuşmada, “Bir Okul da Sen Yap” kampanyası çerçevesinde Abdullah Karakuş ve eşinin eğitime katkı konulması adına çok önemli bir özveride bulunduğuna işaret ederek, imzalanan protokol ile Dikmen İlkokulu’na 6 yeni sınıf kazandıracağını söyledi.
Yetiştiği topraklarda kendi halkı, kendi çocukları ve geleceği için fedakarlık yapan insanlar olduğu sürece Kıbrıs Türk halkının daha mutlu ve kenetlenmiş bir şekilde yaşayacağına dikkat çeken Çavuşoğlu, böylesi vatansever insanların her geçen gün çoğaldığını görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
Başlattıkları kampanyanın devam edeceğine de vurgu yapan Çavuşoğlu, eğitime katkı koydukları için Karakuş ailesine, öğrenci ve öğretmenler adına teşekkür etti.
-Karakuş
Karakuş Gıda Ltd. Direktörü Abdullah Karakuş ise kurdukları aile şirketiyle gıda sektöründe hizmet verdikleri ve merkezlerinin Dikmen’de bulunduğunu belirterek bölgenin ihtiyaçlarını dikkate aldıklarını ve topluma teşekkür etmek amacıyla böylesi bir karar aldıklarını söyledi.
Yeni binaları önümüzdeki eğitim yılına yetiştirmeyi ümit ettiklerini dile getiren Karakuş, taleplerine olumlu yaklaşan ve yardımcı olan Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na ve Bakanlık Müsteşarı Aytunç Şirket’e teşekkür etti.
Benzer haberler
Featured
Ege Işık, 1.64’lük derece ile Türkiye şampiyonu oldu!
İlk yurt dışı yarışında Türkiye beşincisi olan küçük Doran gururlandırdı!
Kolombiya'da halk son yılların en kritik tercihini yapacak
Bolivya Devlet Başkanı Rodrigo Paz, ülkede olağanüstü hal ilan etti
Hürmüz Boğazı tekrar kapatıldı mı? Heyetler İsviçre'ye gidiyor
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlık açıklaması
Tahran’da tasarruf kararına uymayan 30 kamu idaresinin elektriği kesildi
Erdoğan "Türkiye, tarihinde ilk kez bir NATO ve Avrupa Birliği üyesi ülkeye savaş gemisi ihraç etmiştir"
Azra, Türkiye ikinciliğine atladı



