Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Mağusa Kültür Sanat Festivali yarın başlıyor Eğitimde örgütlü üç sendikadan AÖA Yasa Tasarısı'na tepki “Siyasi, eylemsel ve hukuki olarak mücadelemizi ileri taşıyacağız” RMMO'nun silahlanmasına ilişkin analiz Meclis Genel Kurulu toplandı: Gümdemde AÖA yasa tasarısı var HP “Balon balığıyla mücadele için kaynak yaratılmalı” Europol toplantıları Güney Kıbrıs’ta yapılıyor Filipinler'de liseye düzenlenen silahlı saldırıda 3 öğrenci öldü Güney'de yenilenebilir enerji kaynaklarınca üretilen elektriğin depolanması için ilk imzalar atılıyor İngiltere Başbakanı Starmer istifa etti Avustralya tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu: 2,7 ton kokain ele geçirildi Atletler Eskişehir’de yarışacak Brent petrolün varil fiyatı haftaya 78,43 dolardan başladı BM'den El Nino uyarısı “Etkileri sert olacak, daha uzağa yayılacak” ‘1. Paddle Fest Kıbrıs’ üç farklı etkinlikle Antis’te yapılacak İsviçre'deki ABD-İran müzakerelerinin ilk turu tamamlandı “Keçenin Yolculuğu” videosu İtalya’da birinci oldu Borsa güne 0,39 yükselişle başladı Karaoğlanoğlu Spor Oyunları Ve Deniz Şenliği başlıyor Atan “Toplumsal mutabakat sağlanmadan ilerletilen her adım, kamu vicdanında karşılık bulmayacaktır” Üredi "Sorun öğretmen yetiştirmek değil, planlama yapamamaktır" Mağusa Kültür Sanat Festivali yarın başlıyor Eğitimde örgütlü üç sendikadan AÖA Yasa Tasarısı'na tepki “Siyasi, eylemsel ve hukuki olarak mücadelemizi ileri taşıyacağız” RMMO'nun silahlanmasına ilişkin analiz Meclis Genel Kurulu toplandı: Gümdemde AÖA yasa tasarısı var HP “Balon balığıyla mücadele için kaynak yaratılmalı” Europol toplantıları Güney Kıbrıs’ta yapılıyor Filipinler'de liseye düzenlenen silahlı saldırıda 3 öğrenci öldü Güney'de yenilenebilir enerji kaynaklarınca üretilen elektriğin depolanması için ilk imzalar atılıyor İngiltere Başbakanı Starmer istifa etti Avustralya tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonu: 2,7 ton kokain ele geçirildi Atletler Eskişehir’de yarışacak Brent petrolün varil fiyatı haftaya 78,43 dolardan başladı BM'den El Nino uyarısı “Etkileri sert olacak, daha uzağa yayılacak” ‘1. Paddle Fest Kıbrıs’ üç farklı etkinlikle Antis’te yapılacak İsviçre'deki ABD-İran müzakerelerinin ilk turu tamamlandı “Keçenin Yolculuğu” videosu İtalya’da birinci oldu Borsa güne 0,39 yükselişle başladı Karaoğlanoğlu Spor Oyunları Ve Deniz Şenliği başlıyor Atan “Toplumsal mutabakat sağlanmadan ilerletilen her adım, kamu vicdanında karşılık bulmayacaktır” Üredi "Sorun öğretmen yetiştirmek değil, planlama yapamamaktır"
Dolar
Euro
Sterlin

Dijital Dünyada Çocuk Haklarına İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel (Ad-Hoc) Komite, bugün toplandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Dijital Dünyada Çocuk Haklarına İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel (Ad-Hoc) Komite, bugün toplandı

Cumhuriyet Meclisi, Dijital Dünyada Çocuk Haklarına İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel (Ad-Hoc) Komite, bugün toplandı.

Meclisten verilen bilgiye göre, Dijital Dünyada Çocuk Haklarına İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel (Ad-Hoc) Komite, “Davetlilerin Dinlenmesi” gündemi ile toplandı. Komite, çalışmalarına bir sonraki toplantısında devam edecek.

Komite toplantısına davetli olarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu (BTHK) ve İnternet Servis Sağlayıcıları Birliği’nden yetkililer katıldı.

UBP Milletvekili Hasan Küçük başkanlığında toplanan Komite toplantısında, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Şifa Çolakoğlu, Komite Üyesi CTP Milletvekili Salahi Şahiner ve Komite Üyesi UBP Milletvekili Alişan Şan hazır bulundu.

Benzer haberler

Featured
Mağusa Kültür Sanat Festivali yarın başlıyor 2026-06-22 13:12:00 Eğitimde örgütlü üç sendikadan AÖA Yasa Tasarısı'na tepki “Siyasi, eylemsel ve hukuki olarak mücadelemizi ileri taşıyacağız” 2026-06-22 13:04:00 RMMO'nun silahlanmasına ilişkin analiz 2026-06-22 13:01:00 Meclis Genel Kurulu toplandı: Gümdemde AÖA yasa tasarısı var 2026-06-22 12:47:00 HP “Balon balığıyla mücadele için kaynak yaratılmalı” 2026-06-22 12:14:00 Europol toplantıları Güney Kıbrıs’ta yapılıyor 2026-06-22 12:11:00 Filipinler'de liseye düzenlenen silahlı saldırıda 3 öğrenci öldü 2026-06-22 12:07:00 Güney'de yenilenebilir enerji kaynaklarınca üretilen elektriğin depolanması için ilk imzalar atılıyor 2026-06-22 11:55:00 İngiltere Başbakanı Starmer istifa etti 2026-06-22 11:13:00