Digiturk Kıbrıs U14 Ligi'nde finalistler belli oldu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Digiturk Kıbrıs U14 Ligi'nde Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği takımları final maçına çıkacak.
Bu sezon 35 takımın mücadele ettiği ve büyük çekişmeye sahne olan Digiturk Kıbrıs U14 Ligi'nde grup maçlarının ardından finallerde rakiplerini geçen Mağusa Türk Gücü ve Doğan Türk Birliği takımları 1 Eylül 2023 Cuma günü saat 19.30'da Lefkoşa Atatürk Stadı'nda kupayı kazanmak için mücadele edecek.
Final yolculuğunda 5.Grup'tan ikinci olarak çıkan Mağusa Türk Gücü takımı, 2.turda Dilekkaya'yı, çeyrek finalde Yenicami'yi ve yarı finalde de 1461 İskele Trabzonspor'u mağlup ederek adını finale yazdırırken, 3.Grup'u lider bitiren Doğan Türk Birliği takımı da 2.turda Lefkoşa Spor Birliği'ni, çeyrek finalde Binatlı'yı ve yarı finalde de Baf Ülkü Yurdu'nu mağlup ederek final maçına çıkmaya hak kazandı.
Digiturk Kıbrıs U14 Ligi
Tarih |
Stat |
Ev Sahibi Takım |
Skor |
Misafir Takım |
Hakemler |
|---|---|---|---|---|---|
01.09.2023
|
Lefkoşa Atatürk Stadı |
|
- Detaylar |
|
Benzer haberler
Spor
Ronaldo Portekiz Milli Takımı'nı bıraktı
Büyüklerde yeni sezonun yol haritası belirleniyor
Eski futbolcular deneyimlerini gençlerle paylaştı
Brezilya'daki maçta dünya rekoru: 51 kırmızı kart gösterildi
Polis Gücü Voleybol Takımı ilk maçına çıktı
KTSYD Omaç Başat Basın Turnuvası’nda yarı finalistler belirlendi
Efsane Futbolcular İskele'de sahaya çıkacak
Rakibi faul yaptı, kalbi durdu... Jesus de Miguel maç sonunda hayatını kaybetti
24. Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları 6-7 Kasım’da Lefkoşa’da düzenlenecek



19:30


