Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Fransa'daki G7 Liderler Zirvesi'ne Trump'ın "patron benim" çıkışı damga vurdu ABD ordusu, İran'a yönelik deniz ablukasını kaldırdığını açıkladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Haziran 2026) Netanyahu'nun, İran-ABD mutabakatına bağlı olmayacaklarını Trump'a ilettiği iddia edildi Yapay zekalı tıp dünyasında devrim: 60 saniyede tüm vücut taraması “Doğaya Dokun, İz Bırakma” temasıyla etkinlik düzenleniyor DAÜ, QS Dünya Üniversiteler Sıralaması 2027’de 691’inci sırada yer aldı Alas “Güngör yangını uzun vadeli sonuçlar doğurabilecek ciddi bir kriz" Borsa günü yüzde 2,82 değer kazanarak tamamladı Dışişleri Bakanlığı "Mesnetsiz ithamlar ve gerçekleri yok sayan değerlendirmeleri reddediyoruz" "İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davasında 9 sanığa tahliye kararı İngiltere Merkez Bankası politika faizini yüzde sabit tuttu “Merkezi Cezaevi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Genel Kurul’a sevk edildi Sağlık Bakanlığı "kktcsaglikrandevu.com sitesinin bakanlık ile bağlantısı yok" YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı! Fransa'daki G7 Liderler Zirvesi'ne Trump'ın "patron benim" çıkışı damga vurdu ABD ordusu, İran'a yönelik deniz ablukasını kaldırdığını açıkladı Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Haziran 2026) Netanyahu'nun, İran-ABD mutabakatına bağlı olmayacaklarını Trump'a ilettiği iddia edildi Yapay zekalı tıp dünyasında devrim: 60 saniyede tüm vücut taraması “Doğaya Dokun, İz Bırakma” temasıyla etkinlik düzenleniyor DAÜ, QS Dünya Üniversiteler Sıralaması 2027’de 691’inci sırada yer aldı Alas “Güngör yangını uzun vadeli sonuçlar doğurabilecek ciddi bir kriz" Borsa günü yüzde 2,82 değer kazanarak tamamladı Dışişleri Bakanlığı "Mesnetsiz ithamlar ve gerçekleri yok sayan değerlendirmeleri reddediyoruz" "İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davasında 9 sanığa tahliye kararı İngiltere Merkez Bankası politika faizini yüzde sabit tuttu “Merkezi Cezaevi (Kuruluş, Görev ve Çalışma Esasları) (Değişiklik) Yasa Tasarısı” Genel Kurul’a sevk edildi Sağlık Bakanlığı "kktcsaglikrandevu.com sitesinin bakanlık ile bağlantısı yok" YKS öncesi ailelere "çocuklarının yanında olduklarını hissettirmeleri" önerisi Türkiye'de de mevsim normalleri üzerinde sıcaklık bekleniyor Çavuşoğlu “Derslik sayısı 622’ye ulaştı” Lefkoşa'da iki sokak trafiğe kapatılacak Türkiye MGK toplantısında Doğu Akdeniz’deki gelişmeler de ele alınacak Mevlevi'deki yangında ağaçlar ve balyalar yandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Dicarlo “Tatar’la verimli bir görüşme yaptık, geniş kapsamlı toplantıyı ele aldık”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Dicarlo “Tatar’la verimli bir görüşme yaptık, geniş kapsamlı toplantıyı ele aldık”
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Birleşmiş Milletler’in (BM) Siyasi ve Barış İnşa İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Rosemary DiCarlo'yla görüşmesi tamamlandı. Cumhurbaşkanlığı'ndaki görüşme bir buçuk saat sürdü. Görüşmenin ardından ilk olarak Dicarlo, sonra da Cumhurbaşkanı Tatar basına açıklama yaptı. -"Geniş kapsamlı toplantıyı konuştuk" BM Genel Sekreter Yardımcısı Dicarlo, kısa açıklamasında, Cumhurbaşkanı Tatar’la gelecek ay yapılacak geniş kapsamlı toplantıyı ve bu toplantıda ele alınacakları konuştuklarını kaydetti. DiCarlo, verimli bir toplantı olduğunu ve Tatar’la güzel bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirterek, ilerleyen saatlerde Rum Lider Nikos Hristodulidis ile de görüşeceğini söyledi. “Adaya ikinci ziyaretim. Burada olmaktan çok memnunum.” diyen Dicarlo, gün içerisinde İki Toplumlu Kıbrıs Kadın Koalisyonu, daha sonra da temsilcilerle görüşmesi olacağını vurguladı.

Benzer haberler

Featured
Fransa'daki G7 Liderler Zirvesi'ne Trump'ın "patron benim" çıkışı damga vurdu 2026-06-18 21:44:00 ABD ordusu, İran'a yönelik deniz ablukasını kaldırdığını açıkladı 2026-06-18 21:39:00 Döviz piyasalarında günün son rakamları (18 Haziran 2026) 2026-06-18 21:27:00 Netanyahu'nun, İran-ABD mutabakatına bağlı olmayacaklarını Trump'a ilettiği iddia edildi 2026-06-18 21:21:00 Yapay zekalı tıp dünyasında devrim: 60 saniyede tüm vücut taraması 2026-06-18 21:14:00 “Doğaya Dokun, İz Bırakma” temasıyla etkinlik düzenleniyor 2026-06-18 20:58:00 DAÜ, QS Dünya Üniversiteler Sıralaması 2027’de 691’inci sırada yer aldı 2026-06-18 20:49:00 Alas “Güngör yangını uzun vadeli sonuçlar doğurabilecek ciddi bir kriz" 2026-06-18 20:26:00 Borsa günü yüzde 2,82 değer kazanarak tamamladı 2026-06-18 20:07:00