Devlet hastanesi için yardım kampanyası başlatıldı
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne 1 milyon TL ve 5 ambulans bağışladı.
Kıbrıs Vakıflar İdaresi, geçen cuma yaşanan yangın felaketinin ardından hastane için yardım kampanyası başlattı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde bu sabah gerçekleşen bağış sırasında, Kıbrıs Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökmen basına açıklamalarda bulundu. Açıklama sırasında Başbakan Ersin Tatar ve Sağlık Bakanı Ali Pilli de hazır bulundu.
Gökmen, Vakıflar İdaresi’nin bağışların yanı sıra hastane için yardım kampanyası düzenlediğini de belirterek, amaçlarının ülke insanlarını da bu kampanyaya dahil etmek olduğunu söyledi.
“inşallah kendi imkanlarımızla, ayaklarımızın üzerinde durarak bu felaketi def etmiş olacağız” diyen Gökmen, Sağlık Bakanlığı’nın da yürüttüğü titiz çalışmalarla yaraların en kısa zamanda sarılacağına inandığını belirtti.
Kampanyaya katılım için ilgili hesap numaralarının daha sonra açıklanacağı ifade edildi.
(TAK)
Benzer haberler
Featured
Heartbeat Kuzey Kıbrıs Kanser Yardım Derneği, yetişkin onkoloji servisine tıbbi cihaz bağışladı
Uzaya seyahat eden en yaşlı kadın Wally Funk hayatını kaybetti
Stockholm'de "2. Kıbrıs Türk Kültür Festivali" yapıldı
AP Başkanı Metsola'ya göre petrol fiyatları açısından Avrupa'yı zor bir yaz ve sonbahar bekliyor
Altın fiyatları yükselemiyor
İspanya’da orman yangını faciası: 12 kişi hayatını kaybetti
Döviz kurlarında son durum (10 Temmuz 2026)
ABD basını yazdı: İran’dan Trump’a suikast planı
Bugün hava nasıl olacak? (10 Temmuz 2026)



