Depremzedelerin çadırlarında yangın ve patlama
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde depremzede vatandaşların kaldığı oba çadırında yangın ve patlama meydana geldi. Çıkan yangında 12 oba çadırı kullanılmaz hale geldi.
Yangın, Pazarcık ilçesi 15 Temmuz Mahallesi Kızılyarma mevkiinde depremzedeler için kurulan ve içerisinde depremzede vatandaşların yaşadığı oba çadırında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında dumanları fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın büyümeden ve diğer çadırlara sıçramadan kontrol altına alırken, çıkan yangında 12 oba çadırı kullanılmaz hale geldi.
Yangında oba içerisinde bulunan tüp patlarken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Yangının çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacak.
Benzer haberler
Türkiye
Trump 7 Temmuz'da Ankara'ya gidecek
TÜİK haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı!
Kusurlu sürücüyü yapay zeka kurtardı
Oyuncu Kamuran İnselel hayatını kaybetti
NATO Genel Sekreteri Rutte "Türkiye devasa savunma sanayii avantajına sahip"
Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Bozay, Khassim Diagne ile görüştü
Özel "Biz partimizdeyiz ama yeni bir yürüyüşün, yeni bir yaklaşımın içindeyiz"
Kallas, Kos ve Brunner yarın Türkiye’yi ziyaret edecek
Yeşilçam'ın usta ismi son yolculuğuna uğurlanıyor



