Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
TAM Parti Genel Sekreteri Yüksekbaş “Hükümet sınıfta kalmıştır” Akçın "Ava açılan bahçeler "Saçmalar" nedeniyle tehlikeye girdi" Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk ve Gençlik Koroları için seçmeler başlıyor Aktunç “İyi bir planlama ile Lefkoşa’yı başkent standartlarına taşıyacağız” KTTB ve EHHD “Sağlıkta dijital dönüşüm bir zorunluluktur” Şehit Turgut Ortaokulu'nda ilk gün dondurma ziyafetiyle başladı Girne Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi kapsamında protokol imzalandı Yeni görevlerine atanan üç yargıç yarın törenle yemin edecek Kalopanayiotis'te iki toplumlu köy panayırı düzenleniyor Yarın bazı bölgelerde 4 saatlik kesinti olacak Ekinci “Somut sonuç üreten bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız” Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu Egzotik türü Şeker Planörleri koruma altına alındı KTTB ve EHHD, Hasta Hakları Lefkoşa Deklarasyonu hazırladı Çamlıbel'de park halindeki araçta yangın: Dumandan etkilenen 1 kişi tedavi altında Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak” Mormenekşe'de alkollü sürücü kazaya neden oldu Gemi Faciasının Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi çalışmalarına bugün başlıyor UKÜ, “Best Global Universities” sıralamasında ada birincisi oldu CTP "Eğitim böyle yönetilmez" TAM Parti Genel Sekreteri Yüksekbaş “Hükümet sınıfta kalmıştır” Akçın "Ava açılan bahçeler "Saçmalar" nedeniyle tehlikeye girdi" Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk ve Gençlik Koroları için seçmeler başlıyor Aktunç “İyi bir planlama ile Lefkoşa’yı başkent standartlarına taşıyacağız” KTTB ve EHHD “Sağlıkta dijital dönüşüm bir zorunluluktur” Şehit Turgut Ortaokulu'nda ilk gün dondurma ziyafetiyle başladı Girne Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi kapsamında protokol imzalandı Yeni görevlerine atanan üç yargıç yarın törenle yemin edecek Kalopanayiotis'te iki toplumlu köy panayırı düzenleniyor Yarın bazı bölgelerde 4 saatlik kesinti olacak Ekinci “Somut sonuç üreten bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız” Medya Etik Kurulu Başkanı Tümay Tuğyan oldu Egzotik türü Şeker Planörleri koruma altına alındı KTTB ve EHHD, Hasta Hakları Lefkoşa Deklarasyonu hazırladı Çamlıbel'de park halindeki araçta yangın: Dumandan etkilenen 1 kişi tedavi altında Özersay “Yüksek Öğrenim Dairesi Müsteşarlık seviyesine çıkarılacak” Mormenekşe'de alkollü sürücü kazaya neden oldu Gemi Faciasının Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi çalışmalarına bugün başlıyor UKÜ, “Best Global Universities” sıralamasında ada birincisi oldu CTP "Eğitim böyle yönetilmez"
Dolar
Euro
Sterlin

Denktaş’ın hayati tehlikesi devam ediyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Denktaş’ın hayati tehlikesi devam ediyor
Reklam

Zatürre teşhisiyle hastaneye yatırılan merhum Rauf Denktaş’ın eşi Aydın Denktaş’ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

TAK muhabirinin sorularını yanıtlayan Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, Aydın Denktaş’ın hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi. Dizdarlı, idrar çıkışı gibi olumlu bir gelişme yaşanmasına rağmen dünden beri uyutulan Aydın Denktaş'ın en az 2-3 gün daha uyutulacağını belirtti. Önceki akşam üstü aşırı yorgunluk, halsizlik ve taşikardi şikayetleriyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne başvuran Denktaş’a zatürre teşhisi konulmuştu. Kanındaki iltihabi hücrelerinin çok yüksek olduğu tespit edilen Denktaş, solunum cihazına bağlanıp, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. (TAK)

Benzer haberler

Featured
TAM Parti Genel Sekreteri Yüksekbaş “Hükümet sınıfta kalmıştır” 15 Eyl 2026 15:07 Akçın "Ava açılan bahçeler "Saçmalar" nedeniyle tehlikeye girdi" 15 Eyl 2026 14:31 Cumhurbaşkanlığı Çoksesli Çocuk ve Gençlik Koroları için seçmeler başlıyor 15 Eyl 2026 14:24 Aktunç “İyi bir planlama ile Lefkoşa’yı başkent standartlarına taşıyacağız” 15 Eyl 2026 13:42 KTTB ve EHHD “Sağlıkta dijital dönüşüm bir zorunluluktur” 15 Eyl 2026 13:38 Şehit Turgut Ortaokulu'nda ilk gün dondurma ziyafetiyle başladı 15 Eyl 2026 13:07 Girne Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi kapsamında protokol imzalandı 15 Eyl 2026 12:53 Yeni görevlerine atanan üç yargıç yarın törenle yemin edecek 15 Eyl 2026 12:40 Kalopanayiotis'te iki toplumlu köy panayırı düzenleniyor 15 Eyl 2026 12:36