Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Çalıştığı iş yerinden yüklü miktarda para çaldı, ülkeye giriş yaptığı sırada tutuklandı! Holguin “5+1 toplantı temmuz veya ağustos ayında olabilir” Mevlevi'de çıkan yangında 3 dönümlük aralan zarar gördü! İran'da tüm uçuşlar ikinci bir duyuruya kadar iptal edildi Holguin- Erhürman görüşmesinde Kıbrıs sorunu ve yaratıcı önlemler ele alındı Ziyamet’teki ev yangınının kundaklama olduğu ortaya çıktı, 1 kişi tutuklandı! Park yerinden ana yola çıkan alkollü sürücü kaza yaptı! Nöbetçi eczaneler (8 Haziran 2026) Nükleer alarm: Savaş başlıkları depolardan çıkarılıyor Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, 22. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde prömiyer yapacak Mayıs ayı açlık sınırı açıklandı! Erhürman – Holguin görüşmesi başladı Çavuşoğlu “KKTC, bir eğitim adası olma vizyonuyla hareket ediyor” Uluslararası Mağusa Film Festivali’nde ön eleme süreci başladı İncirli "Görevimiz gençlerimizin kendi memleketlerine güvenle döneceği bir düzen kurmaktır" İlk, orta ve mesleki teknikle ilgili dairlerin yasa tasarıları Meclis'te onaylandı Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, hurda metaller ve hurda akü satışı yapacak Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu Ziya Öztürkler başkanlığında toplandı Dominik'te iş jeti düştü: 2 pilot hayatını kaybetti CHP'de gerilim: Grup konuşmasını kim yapacak? Çalıştığı iş yerinden yüklü miktarda para çaldı, ülkeye giriş yaptığı sırada tutuklandı! Holguin “5+1 toplantı temmuz veya ağustos ayında olabilir” Mevlevi'de çıkan yangında 3 dönümlük aralan zarar gördü! İran'da tüm uçuşlar ikinci bir duyuruya kadar iptal edildi Holguin- Erhürman görüşmesinde Kıbrıs sorunu ve yaratıcı önlemler ele alındı Ziyamet’teki ev yangınının kundaklama olduğu ortaya çıktı, 1 kişi tutuklandı! Park yerinden ana yola çıkan alkollü sürücü kaza yaptı! Nöbetçi eczaneler (8 Haziran 2026) Nükleer alarm: Savaş başlıkları depolardan çıkarılıyor Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, 22. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde prömiyer yapacak Mayıs ayı açlık sınırı açıklandı! Erhürman – Holguin görüşmesi başladı Çavuşoğlu “KKTC, bir eğitim adası olma vizyonuyla hareket ediyor” Uluslararası Mağusa Film Festivali’nde ön eleme süreci başladı İncirli "Görevimiz gençlerimizin kendi memleketlerine güvenle döneceği bir düzen kurmaktır" İlk, orta ve mesleki teknikle ilgili dairlerin yasa tasarıları Meclis'te onaylandı Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, hurda metaller ve hurda akü satışı yapacak Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu Ziya Öztürkler başkanlığında toplandı Dominik'te iş jeti düştü: 2 pilot hayatını kaybetti CHP'de gerilim: Grup konuşmasını kim yapacak?
Dolar
Euro
Sterlin

Denktaş "Ekonomik gidişat düzeltilmeli"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Denktaş "Ekonomik gidişat düzeltilmeli"

TAM PARTİ Genel Başkanı Serdar Denktaş, vatandaşın en büyük derdinin ekonomi olduğunu, gidişatın düzeltilmesi adına önlemler almak gerektiğini söyledi.

TAM PARTİ’den yapılan açıklamaya göre, Genel Başkan Serdar Denktaş, Kuzey Kıbrıs Tv’de Ahmet Kaptan’ın konuğu oldu.

Ekonomik gidişatın "iyi olmadığını, acilen düzeltilmesi gerektiğini" dile getiren Denktaş, vatandaşın sırtına gereksiz yük bindiren uygulamaların düzeltilmesi gerektiğini söyledi. Denktaş, ivedilikle esnaftan ve işletme sahiplerinden alınan gereksiz vergilerin ve peşin KDV uygulamasının kaldırılması gerektiğine dikkat çekerken, kiraları düzenlemek için de önerilerde bulundu.

Metrekare başına bir tavan fiyat belirlenmesi gerektiğini söyleyen Denktaş, boş dairelerden de daha yüksek emlak vergisi alınması gerektiğini belirtti. Bu adımların sadece başlangıç olduğunu ifade eden Denktaş, “Ekonomik gidişatın düzeltilmesi için bizim gerekli tecrübemiz ve bilgimiz var. Bunları da her zaman paylaşmaya hazır olduğumu söyledim. Bunun için irade ve karşılıklı diyalog lazım. Fakat yapmıyorlar. Onlar yapmıyorlarsa gidecekler, biz gelip hepsini düzelteceğiz.” dedi.

Benzer haberler

Featured
Çalıştığı iş yerinden yüklü miktarda para çaldı, ülkeye giriş yaptığı sırada tutuklandı! 2026-06-08 17:29:00 Mevlevi'de çıkan yangında 3 dönümlük aralan zarar gördü! 2026-06-08 17:06:00 İran'da tüm uçuşlar ikinci bir duyuruya kadar iptal edildi 2026-06-08 16:55:00 Holguin- Erhürman görüşmesinde Kıbrıs sorunu ve yaratıcı önlemler ele alındı 2026-06-08 16:49:00 Ziyamet’teki ev yangınının kundaklama olduğu ortaya çıktı, 1 kişi tutuklandı! 2026-06-08 16:41:00 Park yerinden ana yola çıkan alkollü sürücü kaza yaptı! 2026-06-08 16:27:00 Nöbetçi eczaneler (8 Haziran 2026) 2026-06-08 15:50:00 Nükleer alarm: Savaş başlıkları depolardan çıkarılıyor 2026-06-08 15:28:00 Lefkoşa Belediye Tiyatrosu, 22. Kıbrıs Tiyatro Festivali’nde prömiyer yapacak 2026-06-08 15:21:00