Dendias, yapılacak eylemleri koordine etmek amacıyla güneye gidiyor

Voice Kıbrıs Haber
Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın Kıbrıslı Rum Lider Anastasiadis ve Dışişleri Bakanı Hristodulidis’ ile yapılacak eylemleri koordine etmek amacıyla bugün güneye gideceği bilgisini verdi.
Gazete “İşgal Rejiminin Açacağı Bölge Bu” başlıklı haberinde de Başbakan Ersan Saner’in, kapalı Maraş’ın askerî statüsü kaldırılan 174 bin 643 metrekarelik bölümüyle ilgili açıklamasını ve bölgeyi gösteren fotoğrafı yayımladı.
Politis haberini “Tayyip Erdoğan Maraş’ı Sığ Suda Boğdu” başlığıyla manşetten, “‘Maytapları’ Attılar ve Adım Attılar ve Maraş’ı Açtılar… Türkiye Tehditlerini Gerçekleştirdi, Yüzde 3,5 İle Oyun Yapıyor… Erdoğan Deniz Üssünü, İHA’ları, Tanınmayı Geçici Olarak Bıraktı Ama Maraş’ı Bırakmadı” başlığıyla da iç sayfasından aktardı.
Gazete Kıbrıslı Rum mal sahiplerinin Taşınmaz Mal Komisyonu’na başvurmaya çağrılacağı veya Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurma olanağını kaybedebilecekleri, Rum yönetiminin ise çaresizce gelişmeleri izlediği yorumunu aktardı.
Voice Kıbrıs Haber/TAK
Benzer haberler
Featured
Japonya'da meydana gelen selde 6 kişi hayatını kaybetti
Sterlin 65 TL sınırında
Netanyahu, İngiltere'yi "İslam Cumhuriyeti" diye hedef aldı
Almanya’da orman yangını nedeniyle yaklaşık 2 bin kişi tahliye ediliyor
Borsa günü yüzde 0,28 değer kazanarak
TMK ara sınıfları ile NKL Anadolu ve Fen Lisesi programlarına yönelik kontenjan sınavı başvuruları başlıyor
Üstel, Tatlısu’da sosyal konut projesinin yakında başlayacağını açıkladı
Hasan Kıran için acil kan aranıyor
Fidan "Türkiye-Mısır işbirliği bölgesel barış ve refaha hizmet ediyor"


