Değirmenlik ve Haspolat'ta yangın!

Voice Kıbrıs Haber
Değirmenlik ve Haspolat'ta bugün iki ayrı yangının meydana geldiği bildirildi.
Bugün 13.00 sıralarında, Değirmenlik'te faaliyet gösteren reklam ajansında aktif durumda olan lazer kesim makinesinde meydana gelen arıza nedeniyle yangın çıktığı bildirildi.
Polisten alınan bilgilere göre, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yangın sonucu iş yeri içerisinde bulunan lazer kesim makinesi, 1 adet klima iç ünitesi, 1 masa ve üzerinde bulunan bilgisayar ve ekranı yanarak zarar görürken, pencereye ait cam ısıdan çatladı ve kapı hasar gördü.
Saat 14.00 sıralarında ise Haspolat'ta Cami Caddesi üzerinde bulunan Adnan Uyur'un kalmakta olduğu iki kattan oluşan binanın kullanılmayan üst kısmında meydana gelen yangın sonucu ise içerisinde bulunan kullanılmayan eşyalar yandı.
Polisten alınan bilgilere göre, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucu evin tavanı çöktü. Dumandan etkilenen bir kişi sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulans ile hastaneye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
Voice Kıbrıs Haber
Benzer haberler
Featured
ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısı arttı
ABD Büyükelçisi Breslow’dan Güney Kıbrıs’a yatırım ortamını iyileştirme çağrısı
Bas Attila Manizade, 10’uncu ölüm yıl dönümünde konserle anıldı
Beyaz Saray yakınlarında Trump'ı tehdit eden silahlı zanlı yakalandı
Nöbetçi eczaneler (7 Kasım 2026)
Kuzey Kutbu'nda dev hava kalkanı çöktü: Dondurucu soğuklar erken gelebilir
GSI projesinde NAVTEX gerilimi
KKTC Karmaları LIF Cup 2026’da parkeye çıktı
Bostancı kapısında 80 kilodan fazla kaçak et ele geçirildi




