Değirmenlik Belediye Başkanı öğretmenler ile bir araya geldi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, Değirmenlik Belediyesi sınırları içerisinde yer alan okullarda bulunan tüm müdür, öğretmen ve okul çalışanlarına yönelik bir yemek verdi.
Yemekte konuşan Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler ilk olarak, Değirmenlik Belediyesi, meclis üyeleri ve tüm personeli adına tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Öğretmenlerin bir gün değil, her gün hatırlanmaları gerektiğinin altını çizen Karavezirler, “bugüne kadar müdürlerimiz, müdür muavinlerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliklerimizi de dahil ederek, belediye başkanı, meclis üyeleri, muhtarlar ,azalar ve belediye çalışanları ile bir aile olma olgusunu yaşadık ve meyveler olgunlaşmaya başladı ” dedi. Bunun çok mutluluk verici olduğunu söyleyen Karavezirler, hedeflenenin tüm okullardaki sorunları çözmek olduğunu söyledi.
Başkan olarak kendisine büyük sorumluluk düştüğünü ancak, meclis üyelerinin de aynı sorumlulukla çalıştıklarına değinen Ali Karavezirler, göreve geldikleri günden beri gerek eğitime, gerekse bölgedeki yatırımlara destek olduklarını ve bugüne kadar alınan tüm kararların oy birliğiyle alındığını kaydetti.
Karavezirler sırasıyla Dilekkaya İlkokulu’na, Gaziköy Anaokulu ve Okul Öncesi’ne, Balıkesir-Meriç İlkokulu’na, Cihangir-Düzova İlkokulu’na, Şht. Mehmet Eray İlkokulu’na, Değirmenlik İlkokulu’na ve Değirmenlik Lisesi’ne ayrı ayrı teşekkür ederek, 2020 yılı içerisinde tüm okulların okul idaresi tarafından görülen eksiklikleri az az tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.
4 okul müdürünün kadın olduğunun özellikle altını çizen Başkan Karavezirler, bölgenin gençlerini ve geleceğini yetiştiren tüm öğretmenlerin bir ekip olduklarını söyledi ve teşekkürlerini sundu.
Murat Çırakoğlu’nun müziği eşliğinde Mağdurlar Restoran’da gerçekleşen yemekte konuşan Karavezirler, Çırakoğlu, Mağdurlar Restoran’a ve personele teşekkür etti.
(Voice of the Island - Değirmenlik B.)
Benzer haberler
Featured
Örs "10 öğrenciyle başlayan destek bursları bu yıl 208 öğrenciye ulaştı"
Petrol haftalık düşüşe hazırlanıyor
Girne’de ‘Yoga Run’ etkinliği gerçekleştirildi
Hyundai robot işinde ilerlemek istiyor
Üç ayrı yangın olayında büyük çapta hasar meydana geldi!
Faiz baskısı altın fiyatlarını düşürdü
İran "Savaşta zarar gören petrokimya tesislerinin yaklaşık yüzde 90'ı yeniden üretime başladı"
Times Meydanı'nda silah sesleri duyuldu
Döviz kurlarında son durum (19 Haziran 2026)



