Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor! Mukaveleli erbaş ve er alımı başvurularında son gün yarın Taşkent’le Güngör arasındaki yangın söndürüldü Holguin, Yunanistan Dışişleri Bakanı ile Atina'da görüştü YÖK’ten Yakın Doğu Üniversitesi’ne “Spor Dostu Kampüs” ödülü Nöbetçi eczaneler (17 Haziran 2026) Özersay “Denetim kurumları, siyasilerin keyfi kararlarına bağlı olmaktan çıkarılmalı” Ünlü oyuncu Ece İrtem son yolculuğuna uğurlandı “Kofalı Sayı Sistemi” belgeseli izleyiciyle buluşuyor İskele’de bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi olacak! Güngör çöplüğünde büyük yangın! İncirli “CTP halkın gerçek ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edecek” KKDSOD sporcuları Antalya ve Güney Kıbrıs'tan kupalarla döndü DSÖ "Yaklaşık 3 haftadır yeni vakanın bildirilmediği hantavirüsle ilgili durum istikrarını koruyor" KKTC’den gençler bu yıl da Türkiye’deki kamplara katılabilecek Gazeteci Bilbay Eminoğlu toprağa verildi Dünyada bir ilk: Sekizli çapraz karaciğer nakli Türkiye'de yapıldı Ötüken Köy Kadın Kursu’nda sergi heyecanı yaşandı İran medyası "ABD ile varılan mutabakatın metni imzalar atıldıktan sonra yayımlanacak" Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor! Mukaveleli erbaş ve er alımı başvurularında son gün yarın Taşkent’le Güngör arasındaki yangın söndürüldü Holguin, Yunanistan Dışişleri Bakanı ile Atina'da görüştü YÖK’ten Yakın Doğu Üniversitesi’ne “Spor Dostu Kampüs” ödülü Nöbetçi eczaneler (17 Haziran 2026) Özersay “Denetim kurumları, siyasilerin keyfi kararlarına bağlı olmaktan çıkarılmalı” Ünlü oyuncu Ece İrtem son yolculuğuna uğurlandı “Kofalı Sayı Sistemi” belgeseli izleyiciyle buluşuyor İskele’de bazı bölgelerde 2 saatlik elektrik kesintisi olacak! Güngör çöplüğünde büyük yangın! İncirli “CTP halkın gerçek ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edecek” KKDSOD sporcuları Antalya ve Güney Kıbrıs'tan kupalarla döndü DSÖ "Yaklaşık 3 haftadır yeni vakanın bildirilmediği hantavirüsle ilgili durum istikrarını koruyor" KKTC’den gençler bu yıl da Türkiye’deki kamplara katılabilecek Gazeteci Bilbay Eminoğlu toprağa verildi Dünyada bir ilk: Sekizli çapraz karaciğer nakli Türkiye'de yapıldı Ötüken Köy Kadın Kursu’nda sergi heyecanı yaşandı İran medyası "ABD ile varılan mutabakatın metni imzalar atıldıktan sonra yayımlanacak"
Dolar
Euro
Sterlin

DAÜ-SEM eğitimini ve öğretimlerini kampüs dışına da taşıdı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
DAÜ-SEM eğitimini ve öğretimlerini kampüs dışına da taşıdı

Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin (DAÜ) 40 yıllık eğitim-öğretim tecrübesi, çok uluslu insan kaynağı ve uluslararası akreditasyonlarının desteğiyle DAÜ Sürekli Eğitim Merkezi (DAÜ-SEM) eğitimini ve öğretimlerini kampüs dışına da taşıdı.

DAÜ-SEM toplumun tüm kesimlerinin yaşam boyu eğitim ihtiyaçlarını karşılamak adına çeşitli konularda sertifika programları, kurslar ve seminerler düzenleyerek bireylerin yaşam boyu öğrenimine katkı koymaya devam ediyor. DAÜ-SEM’in yeni akademik dönemdeki faaliyetleri ve projeleri hakkında basın açıklaması yapıldı. DAÜ’den yapılan açıklamaya göre, DAÜ-SEM daha önce eğitimler verdiği başkent Lefkoşa’da şimdi daha büyük ve uzun süreli projelerle bir girişim başlattı. DAÜ-SEM Başkanı Doç. Dr. Orhan Korhan, DAÜ-SEM’in yeni dönemdeki faaliyetlerini değerlendirerek; günümüzde bilimsel, teknolojik ve kültürel değişimlerin çok hızlı gerçekleştiğini vurgulayarak, bireylerin bilgi ve becerilerini her yaşta geliştirmeye ihtiyaç duyduğunu belirtti. DAÜ-SEM Başkanı Doç. Dr. Orhan Korhan, DAÜ-SEM’in bireysel ve mesleki gelişimi sağlamaya dönük eğitim programları ve etkinlikleri düzenlemesinin yanı sıra, üniversite öğrencilerinin ve meslek sahibi bireylerin uluslararası nitelik taşıyan sınavlara hazırlanmalarını ve katılmalarını sağlamaya yönelik hizmetler de sunduğunu ifade etti. “Merkezimiz, TOEFL-IBT, TOLES gibi uluslararası akademik ve özel İngilizce yeterlilik sınavları uygulama yetkisine sahip bir merkezdir ve yıl boyunca bu gibi sınavlara katılmak isteyenlere hazırlık kursları açıp, düzenlemektedir” diye sözlerine devam eden Korhan, çalışmalarını Lefkoşa’da sürdüren resmî kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, mesleki kuruluşlar ve özel sektörün eğitim ihtiyaçlarını DAÜ-SEM üzerinden karşılayabileceğini kaydetti. DAÜ-SEM sertifika ve belgelerinin EUCEN, TÜSEM ve DAÜ logolarını taşıdığını da belirten Korhan, yeni iş başvurularında, terfilerde ve yükselmelerde bireylere önemli katkılar sağladığını söyledi. Yasayla kurulmuş bir kurum olan DAÜ’nün bünyesinde gerçekleştirilen eğitimlerin de her alanda onaylandığını sözlerine ekledi. Kurslarla ilgili bilgi almak ve kayıt yaptırmak için 0392 6302471 numaralı telefon aranabilecek,  https://sem.emu.edu.tr/tr adresi ziyaret edilebilir veya [email protected] adresine e-posta gönderilebilecek. (TAK)

Benzer haberler

Featured
Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu 2026-06-17 18:25:00 Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor! 2026-06-17 17:58:00 Mukaveleli erbaş ve er alımı başvurularında son gün yarın 2026-06-17 17:43:00 Taşkent’le Güngör arasındaki yangın söndürüldü 2026-06-17 17:32:00 Holguin, Yunanistan Dışişleri Bakanı ile Atina'da görüştü 2026-06-17 17:27:00 YÖK’ten Yakın Doğu Üniversitesi’ne “Spor Dostu Kampüs” ödülü 2026-06-17 17:21:00 Nöbetçi eczaneler (17 Haziran 2026) 2026-06-17 15:50:00 Özersay “Denetim kurumları, siyasilerin keyfi kararlarına bağlı olmaktan çıkarılmalı” 2026-06-17 15:48:00 Ünlü oyuncu Ece İrtem son yolculuğuna uğurlandı 2026-06-17 15:42:00