DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda "Şampiyon Melekler Anı Gecesi” düzenlendi
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Adıyaman'da 6 Şubat'taki depremde hayatını kaybeden Gazimağusa TMK voleybol takımına ithaf edilen "Şampiyon Melekler Anı Gecesi" dün akşam Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda düzenlendi.
11. Rauf Raif Denktaş kupasının finalistleri Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Vakıflar Spor takımlarının karşı karşıya geldiği tek setlik müsabakalar sonunda geleneksel turnuvanın şampiyonluk kupaları Gazimağusa Türk Maarif Koleji’nin okul müzesine konulmak üzere Okul Müdürü Savaş Moral ve depremde iki evladını da kaybeden Okul Aile Birliği Başkanı Osman Akın'a takdim edildi.
Etkinlikte DAÜ ve Vakıflar erkekler kupasını Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, DAÜ ve Vakıflar kadınlar kupasını ise Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın kızı Ender Denktaş Vangöl verdi.
Maçlarda sporcular, "şampiyon melekler" tişörtleri giydiler.
Benzer haberler
Featured
Laguna bölgesinde trafik akış yönü değiştiriliyor
Şentuğ “Doğaya bilinçsizce fırlatılan her çöp, ekosisteme doğrudan zarar verir”
Girne ve Ercan-İskele yolunda iki ayrı kaza: Bir sürücü tutuklandı, bir kişi yaralandı
Komite gündemindeki karar tasarısı ve yasa tasarısını Genel Kurul'un gündemine sevk etti
Minareliköy’de iş kazası: 28 yaşındaki işçi yaralandı
Endonezya'da şiddetli deprem
Yürüyüş yaptığı sırada rahatsızlanıp hayatını kaybetmişti, ölüm nedeni belli oldu
UKÜ’den Batı Nil Virüsü için bilimsel çağrı
Göçmen kuşların 9’da 1’i yok olma tehdidi altında


