Damla Soyalp, CTP’nin Gönyeli-Alayköy Belediyesi başkan adayı oldu

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), 6 Aralık 2026 tarihinde gerçekleştirilecek Yerel Yönetim seçimlerine yönelik Gönyeli-Alayköy Belediye başkan adayını belirledi.
CTP’nin yerel yönetim anlayışı; şeffaflık, doğru mali yönetim, liyakatli kadrolar, sosyal belediyecilik ve birlikte yönetim ilkelerine dayanmaktadır. CTP’li belediyeler; belediye meclisleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve yurttaşlarla uyum içinde çalışarak eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal hizmetlere kadar yaşamın birçok alanına katkı sunmaktadır.
CTP, bugün yönettiği belediyelerde ortaya koyduğu kaliteli ve güven veren hizmet anlayışını, mali disiplinini ve yatırım kapasitesin, devralmaya aday olduğu belediyelerde de hayata geçirmek için tüm gücüyle hazırlanmaktadır.
Bu ilkeler çerçevesinde, CTP Parti Meclisi (PM); Gönyeli-Alayköy Belediyesi başkan adayını oy birliği ile onayladı. Buna göre Damla Soyalp CTP’nin Gönyeli-Alayköy belediye başkan adayı oldu.
Benzer haberler
Featured
"İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü" davasının 66. duruşması sona erdi
Sağlık Bakanlığı HPV aşısı uygulamasının uzatıldığını duyurdu
Nöbetçi eczaneler (19 Ağustos 2026)
Gönendere-Geçitkale ana yolunda korkutan kaza: Motosiklet sürücüsü yaralandı!
İkamet izinsiz olduğu tespit edilen 7 kişi daha tutuklandı
Karaoğulları “Okul ortamlarının güvenli alanlar haline getirilmesi devletin ve Bakanlığın birincil sorumluluğu”
Dikkatsiz sürücü karşıdan karşıya geçmeye çalışan çocuğa çarptı
Damianos “GSI için birkaç hafta içerisinde NAVTEX yayımlanacak”
Trump'ın seçim hesabına 'Hürmüz' engeli


