DAB Dans Grubu, İtalya’da dünya ikinciliği ve üçüncülüğü kazandı

Voice Kıbrıs Haber
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi (DAB) Özle Türkel Sosyal Aktiviteler Merkezi Dans Grubu, İtalya’da düzenlenen yarışmada “Çağdaş Dans” kategorisinde dünya ikinciliği, “Bale Polka” kategorisinde ise dünya üçüncülüğü kazandı.
Belediyeden verilen bilgiye göre, Güliz Gözügüzel ile Oleg Manukovskiy’in eğitmenliğinde çalışmalarını sürdüren çocuk ve genç dansçılar, bu yıl 20’ncisi düzenlenen Dancing Italy Uluslararası Sanat ve Dans Yarışması’na katıldı.

İtalya’da yapılan ve 20’den fazla ülkeden yüzlerce dansçının farklı yaş kategorileri ile dans disiplinlerinde sahne aldığı organizasyona iki farklı koreografiyle katılan ekip, sergilediği performansla “Çağdaş Dans (Contemporary)” kategorisinde dünya ikinciliği, “Bale Polka” kategorisinde ise dünya üçüncülüğü kazandı.
Her yıl farklı ülkelerde gerçekleştirilen organizasyon, dünyanın dört bir yanından sanatçıları ve dans gruplarını bir araya getiriyor.
Benzer haberler
Featured
Yayıncıların yüzüne bakmadığı roman Netflix'de zirveye yerleşti
ABD, Texas'ta meydana gelen kazanın ardından tüm Apache helikopter eğitim uçuşlarını askıya aldı
EasyJet'in Fransa'daki kabin çalışanları greve gitti
Fransa'da aşırı sıcak ve yangınlar sürerken, Macron'un tatil fotoğrafı siyasetçilerin tepkisini çekti
Ünlü hastane, hastalarına ilaçları drone ile ulaştıracak
Trump'ın sağ kolu aniden istifa etti: "Hazırlıksız yakalandı, kimseyi bulamıyor"
Kudüs'te yaz ortasında alışılmadık yağışlar sele neden oldu
Erhürman "Üzülmek yetmez. Tüm gençlerimizin sorunlarına hep birlikte çözüm üretmek zorundayız"
Dünyada üçüncü vaka oldu: Trabzon'da milyonda bir görülen doğum


