Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Özersay "Kıbrıs sorununun çözümünde umut tacirliğine değil gerçekçi yaklaşımlara ihtiyaç var" Petrol fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Haziran 2026) İki bölgedeki trafik ve asayiş denetimlerinde 1 sürücü tutuklandı, 131 araç trafikten men edildi! Hayvancılar Birliği’nden Tarım Bakanlığı’na tepki “Sorunlardan kaçıyorlar” Limanlar Dairesi, terkedilen şişme botu açık artırma yoluyla satacak Meteoroloji Dairesi hava sıcaklığının yükseleceğini açıkladı YSK "Haber gerçeği yansıtmıyor" Nöbetçi eczaneler (24 Haziran 2026) Kurtulmuş “Türkiye garantörlük hakkından asla vazgeçmeyecek” KTAMS, Hukuk Dairesi’nde grev ve eylem uyarısı yaptı Bir haftada 51 kaza, 17 yaralı! Akdeniz'de 4,9 büyüklüğünde deprem! Denktaş “Et temel tüketim maddesi kapsamına alınmalı ve yüzde sıfır KDV uygulanmalı” Öztürkler Bakü’de konuştu “Haklarımız daha fazla görmezden gelinemez” Öztürkler’in Bakü temasları sürüyor Köpeğe işkence eden 38 yaşındaki şahıs tutuklandı! KAMUSEN “Sözleşmeli personel iş güvencesi talep ediyor" Doğanköy ve Kumyalı-Karpaz ana yolunda yangın! Kanatlı “Limanlarda açılan münhal sayısı yetersiz” Yoldan çıkan tır devrildi, sürücü yaralandı! Özersay "Kıbrıs sorununun çözümünde umut tacirliğine değil gerçekçi yaklaşımlara ihtiyaç var" Petrol fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Haziran 2026) İki bölgedeki trafik ve asayiş denetimlerinde 1 sürücü tutuklandı, 131 araç trafikten men edildi! Hayvancılar Birliği’nden Tarım Bakanlığı’na tepki “Sorunlardan kaçıyorlar” Limanlar Dairesi, terkedilen şişme botu açık artırma yoluyla satacak Meteoroloji Dairesi hava sıcaklığının yükseleceğini açıkladı YSK "Haber gerçeği yansıtmıyor" Nöbetçi eczaneler (24 Haziran 2026) Kurtulmuş “Türkiye garantörlük hakkından asla vazgeçmeyecek” KTAMS, Hukuk Dairesi’nde grev ve eylem uyarısı yaptı Bir haftada 51 kaza, 17 yaralı! Akdeniz'de 4,9 büyüklüğünde deprem! Denktaş “Et temel tüketim maddesi kapsamına alınmalı ve yüzde sıfır KDV uygulanmalı” Öztürkler Bakü’de konuştu “Haklarımız daha fazla görmezden gelinemez” Öztürkler’in Bakü temasları sürüyor Köpeğe işkence eden 38 yaşındaki şahıs tutuklandı! KAMUSEN “Sözleşmeli personel iş güvencesi talep ediyor" Doğanköy ve Kumyalı-Karpaz ana yolunda yangın! Kanatlı “Limanlarda açılan münhal sayısı yetersiz” Yoldan çıkan tır devrildi, sürücü yaralandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Cumhurbaşkanlığında üst düzey toplantı gerçekleştiriliyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Cumhurbaşkanlığında üst düzey toplantı gerçekleştiriliyor

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bölgede yaşanan gelişmeleri değerlendirmek üzere bugün 17.00’de cumhurbaşkanlığında üst düzey toplantıya başkanlık edecek. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, dün gece İran'dan İsrail'e yönelik yapılan saldırıları değerlendirdi. Tatar, “Halihazırda insanlık trajedisi yaşanan Gazze başta olmak üzere, oldukça kırılgan bir yapıya sahip olan bölgemizde en son isteyeceğimiz şey yeni gerginlikler ve yeni bir savaştır” dedi. “Dün akşam yaşananları yakından takip ettik” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs’ın tüm bu yaşananlara çok yakın bir merkezde bulunduğuna dikkat çekti. Gelişmeleri ilgili kurumlarla birlikte takip etmeye devam ettiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Bugün öğleden sonra da ilgili kurumlarımızın katılımıyla saat 17.00’de üst düzey bir toplantı çağırdım. Gelişmeleri, risk analizleriyle birlikte her boyutuyla ele alıp yapılması gerekenleri değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı. - İran-İsrail gerilimi İsrail, İran'ın Şam'daki konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü. İran, İsrail'in konsolosluk saldırısının ülkesinin topraklarına saldırı anlamına geldiğini ve misillemede bulunacaklarını duyurmuştu. İsrail ise İran'ın saldırısına karşılık vereceğini bildirmişti. İran dün İsrail'e yüzlerce kamikaze insansız hava aracı, balistik ve seyir füzesiyle saldırı başlatmıştı. İran, bazı askeri hedeflerin vurulduğunu, İsrail ise saldırıların çoğunun hava savunma sistemlerince önlendiğini ancak güneydeki bir askeri üsse füze isabet ettiğini açıklamıştı.

Benzer haberler

Featured
Özersay "Kıbrıs sorununun çözümünde umut tacirliğine değil gerçekçi yaklaşımlara ihtiyaç var" 2026-06-24 19:06:00 Petrol fiyatları bugün ne kadar oldu? (24 Haziran 2026) 2026-06-24 18:32:00 İki bölgedeki trafik ve asayiş denetimlerinde 1 sürücü tutuklandı, 131 araç trafikten men edildi! 2026-06-24 18:13:00 Hayvancılar Birliği’nden Tarım Bakanlığı’na tepki “Sorunlardan kaçıyorlar” 2026-06-24 17:59:00 Limanlar Dairesi, terkedilen şişme botu açık artırma yoluyla satacak 2026-06-24 17:40:00 Meteoroloji Dairesi hava sıcaklığının yükseleceğini açıkladı 2026-06-24 17:30:00 YSK "Haber gerçeği yansıtmıyor" 2026-06-24 17:25:00 Nöbetçi eczaneler (24 Haziran 2026) 2026-06-24 15:51:00 Kurtulmuş “Türkiye garantörlük hakkından asla vazgeçmeyecek” 2026-06-24 15:38:00