Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası 11 Ekim’de sahne alacak
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, 11 Ekim Cumartesi Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi Büyük Salonda sahne alacak.
Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Franz Schubert’in klasik müzik repertuvarının önemli eserlerinden biri olan Oktet’i seslendirecek.
Halka açık ve ücretsiz olan konser, ARUCAD’ın ana sponsorluğunda ve Kuzey Kıbrıs Turkcell’in iletişim sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın konserinde Murat Erginol, Aslı Sıla Akdağ kemanda, Tüzel Ergün viyolada, Pınar Bayraktar viyolonselde, Tunç Çivril kontrabas, Ömer Berk Taraklı klarnette, Tılsım Bufe Muratal fagot ve Volkan Kartal kornoda sahneye çıkacak.
Benzer haberler
Featured
Trafik kazaları bir can daha aldı: 36 yaşındaki kadın hayatını kaybetti!
Amcaoğlu “Güzelyurt, KKTC’nin olmazsa olmazıdır”
İsrailliler Limasol ve Baf’taki varlığını güçlendiriyor
Taçoy "İktidar olmak bizim için amaç değil, ülkemize hizmet edebilmek adına bir araç”
Erhürman “Son derece sakiniz. Girişimlerimiz, raporlamalarımız, temaslarımız yoğun biçimde devam ediyor”
Pezeşkiyan "İran çökmedi, aksine güçlendi ve dünya bu direniş, dayanışma ve birlik karşısında şaşkınlığa uğradı"
ABD Kara Kuvvetleri Bakanı Dan Driscoll istifaya hazırlanıyor
AB’nin Kıbrıs sorununa katılımı “bumeranga dönüşüyor”
Aşırı sürat yine ilk sırada: 26 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı


