Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
İkamet izinsiz 10 kişi tutuklandı, 3 araç trafikten men edildi Sevgül Uludağ, iki toplumlu etkinlikle anıldı İncirli “Ortaya koyduğunuz argümanların hiçbirinin doğruluğu ve geçerliliği yoktur” TEL-SEN Başkanı Üredi “Fibere değil, şeffaflık ve hukuki güvence eksikliğine itiraz ediyoruz” Thalassaemia Derneği’nden acil kan bağışı çağrısı Alaniçi İlkokulu’nun eksikleri giderilerek okul daha modern ve işlevsel hale getirildi İncirli "Acı gündemi istismar ederek kendi ajandanızı Genel Kurul gündeminin içine iliştiriyorsunuz" “Hayvan Fizyoterapisi Eğitimi İşbirliği Protokolü” imzalandı Meclis'in gündeminde Filo Jet faciasıyla ilgili iki araştırma önergesi var Kahve üretimi yapan işletmede yangın TCMB yılın ikinci faiz kararını açıkladı Haspolat'daki ölümlü iş kazasıyla ilgili yeni gelişme! ARUCAD’da 2026-2027 Akademik Yılı için öğrenci kabulü devam ediyor Makenzi Plajı'nda hayatını kaybeden şahsın ölüm nedeni açıklandı Ercan'da 8 aylık yolcu trafiği 4 milyona yaklaştı 39 yaşındaki kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Erhürman “Bu topraklarda bölünmeyi, parçalanmayı, öfkeyi, kini, nefreti değil, sevgiyi, medeniyeti, insaniyeti besleyeceğiz” Nöbetçi eczaneler (10 Eylül 2026) TCMB faiz kararını açıklayacak Borak "Karpaz'da yapılacak projeler kontrollü ve planlı olmalı" İkamet izinsiz 10 kişi tutuklandı, 3 araç trafikten men edildi Sevgül Uludağ, iki toplumlu etkinlikle anıldı İncirli “Ortaya koyduğunuz argümanların hiçbirinin doğruluğu ve geçerliliği yoktur” TEL-SEN Başkanı Üredi “Fibere değil, şeffaflık ve hukuki güvence eksikliğine itiraz ediyoruz” Thalassaemia Derneği’nden acil kan bağışı çağrısı Alaniçi İlkokulu’nun eksikleri giderilerek okul daha modern ve işlevsel hale getirildi İncirli "Acı gündemi istismar ederek kendi ajandanızı Genel Kurul gündeminin içine iliştiriyorsunuz" “Hayvan Fizyoterapisi Eğitimi İşbirliği Protokolü” imzalandı Meclis'in gündeminde Filo Jet faciasıyla ilgili iki araştırma önergesi var Kahve üretimi yapan işletmede yangın TCMB yılın ikinci faiz kararını açıkladı Haspolat'daki ölümlü iş kazasıyla ilgili yeni gelişme! ARUCAD’da 2026-2027 Akademik Yılı için öğrenci kabulü devam ediyor Makenzi Plajı'nda hayatını kaybeden şahsın ölüm nedeni açıklandı Ercan'da 8 aylık yolcu trafiği 4 milyona yaklaştı 39 yaşındaki kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı Erhürman “Bu topraklarda bölünmeyi, parçalanmayı, öfkeyi, kini, nefreti değil, sevgiyi, medeniyeti, insaniyeti besleyeceğiz” Nöbetçi eczaneler (10 Eylül 2026) TCMB faiz kararını açıklayacak Borak "Karpaz'da yapılacak projeler kontrollü ve planlı olmalı"
Dolar
Euro
Sterlin

Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, TC Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü
Reklam
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, Antalya Diplomasi Formu öncesi, İstanbul'da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmede, güncel ve bölgesel gelişmeler ele alındı. Teması “Yarını Tasarlarken Belirsizliklerle Başetmek” olarak belirlenen foruma katılacak olan Erhürman'ın muhataplarıyla görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor. Forum, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın ev sahipliğinde 17-19 Nisan 2026 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erhürman, forumun tamamlanmasının ardından 19 Nisan Pazar akşamı adaya dönecek. Öte yandan Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ile bir araya geldi. Erdoğan, Erhürman'ı Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde resmi törenle karşıladı.
TC Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının sosyal hesabından yapılan paylaşıma göre, Erdoğan ve Erhürman, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde görüştü.
Görüşmede, Türkiye-KKTC ikili ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran'daki savaş bahanesiyle bazı Avrupa ülkelerinden Ada'ya gönderilen askeri unsurların kalıcı olmaması gerektiğini ifade etti. Erdoğan, Türkiye'nin KKTC'nin savunulması için her adımı atmaya hazır olduğunu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye olarak, Kıbrıs Türk'ünün hak ve menfaatlerinin çiğnenmesine asla izin vermeyeceklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a görüşmede, MİT Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zafer Çubukcu eşlik etti.

Benzer haberler

Featured
İkamet izinsiz 10 kişi tutuklandı, 3 araç trafikten men edildi 10 Eyl 2026 15:53 Sevgül Uludağ, iki toplumlu etkinlikle anıldı 10 Eyl 2026 15:49 İncirli “Ortaya koyduğunuz argümanların hiçbirinin doğruluğu ve geçerliliği yoktur” 10 Eyl 2026 15:37 TEL-SEN Başkanı Üredi “Fibere değil, şeffaflık ve hukuki güvence eksikliğine itiraz ediyoruz” 10 Eyl 2026 15:32 Thalassaemia Derneği’nden acil kan bağışı çağrısı 10 Eyl 2026 15:29 Alaniçi İlkokulu’nun eksikleri giderilerek okul daha modern ve işlevsel hale getirildi 10 Eyl 2026 15:25 İncirli "Acı gündemi istismar ederek kendi ajandanızı Genel Kurul gündeminin içine iliştiriyorsunuz" 10 Eyl 2026 15:19 “Hayvan Fizyoterapisi Eğitimi İşbirliği Protokolü” imzalandı 10 Eyl 2026 14:41 Meclis'in gündeminde Filo Jet faciasıyla ilgili iki araştırma önergesi var 10 Eyl 2026 14:31