Cumhurbaşkanı Erhürman, Azerbaycan Dostluk Grubu heyetlerini kabul etti

Voice Kıbrıs Haber
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, 20 Temmuz 52’nci yıl dönümü dolayısıyla Azerbaycan’dan KKTC’ye gelen heyetleri kabul etti.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre Azerbaycan-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Ehliman Emiraslanov ile Azerbaycan-KKTC Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Cavanşir Feyziyev başkanlığındaki heyetlerle görüşme Cumhurbaşkanlığı’nda yer aldı.

Kabulde konuşan Cumhurbaşkanı Erhürman, Azerbaycan heyetini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı heyet üyelerine teşekkür etti.
Görüşmenin sonunda Azerbaycan heyeti tarafından Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman’a ziyaret anısına hediye takdim edildi.

Kabulde, Azerbaycan-Türkiye Parlamentolar Arası Dostluk Grubu üyeleri Ağalar Veliyev ve Heyder Asadov, Azerbaycan Milli Meclisi Savunma Komisyonu Başkanı Arzu Nağıyev, Azerbaycan-KKTC ve Azerbaycan-Türkiye Dostluk Grupları Üyesi Jale Aliyeva ile Cavanşir Feyziyev’in asistanı Günel Mustafayeva da yer aldı.
Benzer haberler
Featured
Talih kuşu Girne'de (20 Temmuz 2026 tam liste)
İtalya'da bazı yerlerde aşırı sıcak hava dalgası, bazı bölgelerde ise dolu yağışı etkili oluyor
Afganistan'da şiddetli yağışlar ve ani seller nedeniyle 20 kişi hayatını kaybetti
Borsa günü yüzde 0,64 değer kazanarak tamamladı
Yılmaz’dan uluslararası topluma çağrı “Kıbrıs Türkü’nün sesini duyun, adaletsiz uygulamalara son verin"
Erhürman'dan net mesaj “Müzakere olsun diye müzakere, 5+1 olsun diye 5+1 istemiyoruz”
Uzmanlardan "elektronik sigara" uyarısı
Rusya, Starlink'in rakibi internet uydularının ikinci grubunu fırlattı
Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda resmigeçit töreni düzenlendi



