Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Menelau "Müzakere kazanımları yeniden teyit edilmeli" Trafik denetimlerinde 21 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu’nda dereceye giren koşuculara ödülleri verildi Yılmazköy'deki bir ağıl ve ambarda yangın meydana geldi COP31 Konferansı’nda Türkiye’den “sürpriz” beklentisi Girne’de batan gemiden kurtulan anne kızına vermeyi düşündüğü "Deniz" isminden vazgeçti Dört ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı Denktaş “Evimdeyim. Gideceğim başka ev yok” Girne'de trafik kazası: 41 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı! Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu Çocuk Koşusu tamamlandı, 4 kilometrelik Halk Koşusu başladı Champi Tayfunu nedeniyle 60 binden fazla kişi tahliye edildi GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Yol Koşusu’na başvuru süreci devam ediyor Cumhuriyet Meclisi yarın yasama ve denetim gündemiyle toplanacak Barselona'da şiddet olaylarının yaşandığı protestolara polis müdahale etti Trump "İran'ı tekrar bombalama ihtimalim var" Beşli konferansın sınır kapılarının açılmasından geçtiği iddiası Çek Sanatçı Tomáš Stojec’in Prag’dan Karmi’ye yolculuğu Türkiye-KKTC doğal gaz hattı için NAVTEX yayımlandı Lefkoşa’da maraton heyecanı başladı Nöbetçi eczaneler (25 Ekim 2026) Menelau "Müzakere kazanımları yeniden teyit edilmeli" Trafik denetimlerinde 21 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu’nda dereceye giren koşuculara ödülleri verildi Yılmazköy'deki bir ağıl ve ambarda yangın meydana geldi COP31 Konferansı’nda Türkiye’den “sürpriz” beklentisi Girne’de batan gemiden kurtulan anne kızına vermeyi düşündüğü "Deniz" isminden vazgeçti Dört ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı Denktaş “Evimdeyim. Gideceğim başka ev yok” Girne'de trafik kazası: 41 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı! Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu Çocuk Koşusu tamamlandı, 4 kilometrelik Halk Koşusu başladı Champi Tayfunu nedeniyle 60 binden fazla kişi tahliye edildi GAÜ 29 Ekim Cumhuriyet Yol Koşusu’na başvuru süreci devam ediyor Cumhuriyet Meclisi yarın yasama ve denetim gündemiyle toplanacak Barselona'da şiddet olaylarının yaşandığı protestolara polis müdahale etti Trump "İran'ı tekrar bombalama ihtimalim var" Beşli konferansın sınır kapılarının açılmasından geçtiği iddiası Çek Sanatçı Tomáš Stojec’in Prag’dan Karmi’ye yolculuğu Türkiye-KKTC doğal gaz hattı için NAVTEX yayımlandı Lefkoşa’da maraton heyecanı başladı Nöbetçi eczaneler (25 Ekim 2026)
Dolar —
Euro —
Sterlin —
Reklam

CTP “Tekeş çoraplarımızı giydik”

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
CTP “Tekeş çoraplarımızı giydik”
Reklam

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Sıla Usar İncirli, down sendromlu gençlerle bir araya geldi.

CTP’den verilen bilgiye göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi Güneşköy, Mağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi ve Engelsiz Yaşam Evi’ne devam eden down sendromlu gençlerle Cumhuriyet Meclisi’nde gerçekleşen buluşmada, Sıla Usar İncirli’ye milletvekilleri Asım Akansoy ve Erkut Şahali eşlik etti.

Buluşmada, down sendromunda farkındalığın sembolü olan “tekeş çoraplar” giyilerek, her bireyin farklılığıyla değerli olduğu ve kapsayıcı bir toplumun birlikte dayanışmayla kurulabileceği mesajı verildi.

Buluşmada, CTP Genel Başkanı İncirli, down sendromlu çocuklarla sıcak ve samimi bir ortamda bir araya gelerek özel misafirleriyle kucaklaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Her çocuğun eşit fırsatlara sahip olduğu, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdüğü bir toplum hedefiyle çalıştıklarını vurgulayan İncirli, “Çocukların eğitim ve sağlık hizmetlerine en iyi şekilde erişebilmesi ve toplumla bütünleşerek yaşamlarını sürdürebilmeleri en önemli önceliğimiz.” dedi.

Bu alanda emek veren kurumlara, yöneticilere ve öğretmenlere teşekkür eden İncirli, “Özel bir iş yapıyorsunuz. Özel çocukların gülüşünü ve mutluluğunu sağlıyorsunuz. Bunu yaparken pek çok zorlukla karşılaştığınızı biliyoruz. Bu zorlukların üstesinden gelmek için birlikte çalışmak ve sorunları birlikte çözmek hepimizin görevidir.” ifadelerini kullandı.

Çocuklara da seslenen İncirli, “Bugün patron sizsiniz. Taleplerinizi ve isteklerinizi en yüksek sesinizle, kendinize güvenerek söyleyin.” diyerek çocukların kendilerini özgürce ifade etmelerinin önemine dikkat çekti.

Benzer haberler

Featured
Menelau "Müzakere kazanımları yeniden teyit edilmeli" 25 Eki 2026 14:39 Trafik denetimlerinde 21 araç trafikten men edildi, 1 sürücü tutuklandı 25 Eki 2026 14:15 Ülker Lefkoşa Yarı Maratonu’nda dereceye giren koşuculara ödülleri verildi 25 Eki 2026 14:11 Yılmazköy'deki bir ağıl ve ambarda yangın meydana geldi 25 Eki 2026 14:01 COP31 Konferansı’nda Türkiye’den “sürpriz” beklentisi 25 Eki 2026 13:55 Girne’de batan gemiden kurtulan anne kızına vermeyi düşündüğü "Deniz" isminden vazgeçti 25 Eki 2026 13:50 Dört ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı 25 Eki 2026 13:32 Denktaş “Evimdeyim. Gideceğim başka ev yok” 25 Eki 2026 12:45 Girne'de trafik kazası: 41 yaşındaki motosiklet sürücüsü ağır yaralandı! 25 Eki 2026 12:37