Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026) Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor" Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık" Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı! Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu Onalt “Üretici yok olursa ülke ithalata mahkum olur” Yılmaz “Üreticiyi mağdur etmeyecek yatırımlar çok kıymetli” Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan olumsuz havaya karşı işveren ve çalışanlara uyarı Ertuğruloğlu “İki devletli çözüm politikasından geri dönüş söz konusu değil” Lefkoşa Belediye Tiyatrosu yeni sezonda perdeleri iki oyunla açıyor TMK 1986 mezunlarından TMK Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı’na bağış HAKSEN Başkanı Erşangil “Kamuya giriş, parası olanın ayrıcalığı olamaz” Erdoğan Pirhan için çok acil kan aranıyor Nöbetçi eczaneler (28 Ağustos 2026) Deniz içerisinde hareketsiz bulunan şahsın ölüm nedeni açıklandı UBP LTB Başkan adayı Aktunç “Lefkoşa’da yeni bir belediyecilik dönemi başlatacağız” 15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026) Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor" Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık" Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı! Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu Onalt “Üretici yok olursa ülke ithalata mahkum olur” Yılmaz “Üreticiyi mağdur etmeyecek yatırımlar çok kıymetli” Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan olumsuz havaya karşı işveren ve çalışanlara uyarı Ertuğruloğlu “İki devletli çözüm politikasından geri dönüş söz konusu değil” Lefkoşa Belediye Tiyatrosu yeni sezonda perdeleri iki oyunla açıyor TMK 1986 mezunlarından TMK Eğitim, Bilim ve Kültür Vakfı’na bağış HAKSEN Başkanı Erşangil “Kamuya giriş, parası olanın ayrıcalığı olamaz” Erdoğan Pirhan için çok acil kan aranıyor Nöbetçi eczaneler (28 Ağustos 2026) Deniz içerisinde hareketsiz bulunan şahsın ölüm nedeni açıklandı UBP LTB Başkan adayı Aktunç “Lefkoşa’da yeni bir belediyecilik dönemi başlatacağız”
Dolar
Euro
Sterlin

CTP Heyeti, Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
CTP Heyeti, Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti
Reklam

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Sekreteri Asım Akansoy, Örgütlenme Sekreteri Ürün Solyalı ile birlikte Şanlıurfa Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Yıldırım, yönetim kurulu ve üyelerini ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen görüşmede, partinin hedefleri ve ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılar konuşuldu.   Akansoy: Umutsuzluğa yer yok Genel Sekreter Asım Akansoy, ziyarette yaptığı konuşmada, CTP’nin tek başında iktidar hedefinde olduğunu vurguladı. Ülkede elektrikten sağlığa, eğitimden ekonomiye birçok sorun bulunduğunun altını çizen Akansoy, toplumun tüm kesimleriyle diyalog kurmaya devam edeceklerine işaret etti. “Umutsuzluğa yer vermeyeceğiz, bu ülkeyi toplumun tüm kesimleriyle ayağa kaldırıp ölü toprağını üzerinden atacağız” diyen Akansoy, CTP’nin hem değişim dönüşüm programını kararlılıkla hayata geçireceğini, hem de yolsuzluk ve hırsızlıkların üzerine kararlılıkla giderek ahlaki ve sosyal yozlaşmanın önüne geçeceğini vurguladı. Akansoy, dernek yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ederek, ziyaretlerine devam edeceklerini kaydetti. 

Benzer haberler

Featured
15 günlük turist vizesiyle girdiği ülkede 33 yıl yaşayan adam tutuklandı 28 Ağu 2026 22:05 Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ağustos 2026) 28 Ağu 2026 21:53 Barçın "Maliye Bakanı suçu yasa değişikliği ile aklamaya çalışıyor" 28 Ağu 2026 21:16 Brent petrolün varili 88,06 dolardan işlem görüyor 28 Ağu 2026 20:58 Üstel “Çok daha güçlü bir spor organizasyonu girişimi başlattık" 28 Ağu 2026 20:47 Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü geçici olarak trafiğe kapatılacak 28 Ağu 2026 20:39 Meteoroloji Dairesi'nden şiddetli fırtına ve yağış uyarısı! 28 Ağu 2026 20:28 Cumhurbaşkanı Erhürman’dan Kıbrıs Rum tarafının engelleme girişimlerine karşı üç ayrı mektup 28 Ağu 2026 20:16 UBP'nin 18 belediye başkan adayı resmen duyuruldu 28 Ağu 2026 19:00