CTP 48. Yıl Piyangosu çekildi (Tam liste)
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Cumhuriyetçi Türk Partisi 27 Aralık 48. Yıl Kuruluş Yıldönümü kapsamında satışa sunduğu CTP Piyangosunun çekilişini bu akşam gerçekleştirdi.
Büyük ikramiye BMW X1'in isabet ettiği 185574 no’lu bilet olurken, BMW 118i ise 067211 no’lu bilete çıktı. Genç TV stüdyolarında tasdik memurunun huzurunda gerçekleştirilen çekilişe CTP Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın, MYK üyeleri Fazilet Özdenefe ve Ali Karavezirler de katıldı.
CTP İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜN
Çekiliş sırasında konuşma yapan Genel Sekreter Erdoğan Sorakın, CTP için önemli olan bugünde son dönemde yaşanan can kayıpları nedeniyle kuruluş yılı resepsiyonunun gerçekleştirilmediğini belirterek bu akşam söz verildiği gibi piyango çekilişinin yapıldığını kaydetti.
Sorakın biletlerin satışı için çalışan ve destek veren tüm kadrolara ve piyango bayilerine teşekkür ederek hediye kazanan yurttaşları kutladı. Büyük ikramiye olan otomobillerin kazasız belasız kullanılmasını dileyen Sorakın, CTP’ye duyulan güven için Kıbrıs Türk halkına teşekkür etti.
Fotoğraflı Benzer haberler
Featured
Küresel piyasalar, haftaya jeopolitik gerilimlerin hafiflemesiyle pozitif başladı
Köseoğlu "Yeterlik ve İngilizce sınavları tamamlandı, 4 bin 717 aday katıldı"
İran, 4 ayda 11 milyar dolarlık petrol sattı
Berlin saldırganı ölü olarak ele geçirildi
Çatışma durdu, altın fiyatları yükseldi
OpenAI’ın yapay zeka modelleri test sırasında siber saldırı düzenledi
Döviz kurlarında son durum (27 Temmuz 2026)
Bugün hava nasıl olacak? (27 Temmuz 2026)
Darbe girişiminden tutuklandı, oğlu devlet başkanı adayı oldu


