Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Halide Kadı için acil kan aranıyor Arıklı "Soruşturma komitesi oluşturulacak inceleme yapılarak rapor hazırlanacak" Arama kurtarma çalışmalarına bugün kurtarma ve yedekleme gemisi olan TCG Işın da katılıyor En son hava durumu tahminleri (1 Eylül 2026) Lefke ve Yeşilırmak bölgelerine düzenli elektrik verilmeye başladı Turizm Bakanlığı duyurdu: Tüm müzik izinleri askıya alındı Gemi faciasında hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri Mersin’e götürüldü Stelios Vakfı'ndan feribot kazası mağdurlarının ailelerine 260 bin Euro’luk destek Ekinci “Tabii ki istifanızı isteyeceğiz” Üstel gemi kazasına ilişkin son gelişmeleri açıkladı Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Özel "Her türlü desteği vermeye hazırız DEM Parti'den Erhürman'a mektup "TBMM'de araştırma komisyonu oluşturulması da dahil üzerimize düşeni yapacağız" Gemi kazasında hayatını kaybede Nuray Özbiler Gazimağusa'da toprağa verildi TC Lefkoşa Büyükelçiliği bünyesinde kurulan "Kriz Masası" kazazedeler ve yakınlarına destek programı başlattı Serdaroğlu “Bu büyük bir ihmaldir, hükümet siyasi sorumluluk üstlenmeli” Yılmaz “Arıklı’ya karşı linç kampanyası yürütülüyor” Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: Hava sıcaklığı düşecek! KKTC meslek ve teknik lise mezunlarına ilk kez Türkiye’de özel kontenjan Sağlık Bakanlığı, psikolojik desteğe ihtiyaç duyanların randevusuz destek alabileceğini duyurdu EHHD "İnsanlar sevdiklerini bulabilmek için hastane hastane dolaşmak zorunda kaldı" Halide Kadı için acil kan aranıyor Arıklı "Soruşturma komitesi oluşturulacak inceleme yapılarak rapor hazırlanacak" Arama kurtarma çalışmalarına bugün kurtarma ve yedekleme gemisi olan TCG Işın da katılıyor En son hava durumu tahminleri (1 Eylül 2026) Lefke ve Yeşilırmak bölgelerine düzenli elektrik verilmeye başladı Turizm Bakanlığı duyurdu: Tüm müzik izinleri askıya alındı Gemi faciasında hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri Mersin’e götürüldü Stelios Vakfı'ndan feribot kazası mağdurlarının ailelerine 260 bin Euro’luk destek Ekinci “Tabii ki istifanızı isteyeceğiz” Üstel gemi kazasına ilişkin son gelişmeleri açıkladı Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Özel "Her türlü desteği vermeye hazırız DEM Parti'den Erhürman'a mektup "TBMM'de araştırma komisyonu oluşturulması da dahil üzerimize düşeni yapacağız" Gemi kazasında hayatını kaybede Nuray Özbiler Gazimağusa'da toprağa verildi TC Lefkoşa Büyükelçiliği bünyesinde kurulan "Kriz Masası" kazazedeler ve yakınlarına destek programı başlattı Serdaroğlu “Bu büyük bir ihmaldir, hükümet siyasi sorumluluk üstlenmeli” Yılmaz “Arıklı’ya karşı linç kampanyası yürütülüyor” Meteoroloji Dairesi son tahminlerini açıkladı: Hava sıcaklığı düşecek! KKTC meslek ve teknik lise mezunlarına ilk kez Türkiye’de özel kontenjan Sağlık Bakanlığı, psikolojik desteğe ihtiyaç duyanların randevusuz destek alabileceğini duyurdu EHHD "İnsanlar sevdiklerini bulabilmek için hastane hastane dolaşmak zorunda kaldı"
Dolar
Euro
Sterlin

Covid-19'dan ikinci ölüm!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Covid-19'dan ikinci ölüm!
Reklam

Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’nde Covid-19 tedavisi gören 98 yaşındaki  erkek hasta hayatını kaybetti.

Covid-19 teşhisi ile Lefkoşa Acil Durum Hastanesi’ne tedavi gören 98 yaşındaki şahsın yan hastalıkları olduğu öğrenildi.

Bugün 80 yaşındaki Covid-19 hastasının da hayatını kaybetmesiyle bugün yaşanan 2'inci ölüm oldu.

KKTC’de Covid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 165’e yükseldi.

Kaynak: Haber Kıbrıs

 

Benzer haberler

Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı 6 May 2023 17:36 Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı 26 Nis 2023 16:11 Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi 21 Nis 2023 10:16 "Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var” 18 Nis 2023 16:57 Güneyde Covid-19 4 can daha aldı! 31 Mar 2023 14:15 Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti 29 Mar 2023 11:45 Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti! 24 Mar 2023 10:56 Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka 17 Mar 2023 19:22 Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm 10 Mar 2023 19:20