Covid-19 salgınına karşı katı tedbirler alınıyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Kıbrıslı Rum Lider Nikos Anastasiades, Covid-19 salgınına karşı alınması gereken tedbirlerin tam olarak uygulanmamasından dolayı vakalarda artış görüldüğünü ve bundan dolayı Kıbrıs Rum hükümetinin salgının yayılmasına karşı ek tedbirler almaya karar verdiğini açıkladı.
Anastasiades, alınan ek tedbirlerin uygulanmaması daha katı tedbirlerin alınmasına yol açılacağını ve bunun ekonomiyi tehlikeli bir şekilde etkileyeceğini vurguladı.
Herkesin alınan tedbirleri tam olarak uygulaması çağrısında bulunan Anastasiades, hükümetin aldığı tedbirler, uzmanlar komitesi, Dünya Sağlık Örgütü ile Avrupa Bulaşıcı Hastalıkları Önleme ve Kontrol Merkezinin talimatlarının tamamen uygulanmasının önemine işaret etti.
(CNA)
Benzer haberler
Coronavirüs
Güney Kıbrıs'ta da karantina zorunluluğu kaldırıldı
Son iki haftada 58 pozitif vakaya rastlandı
Güney Kıbrıs’ta 19 yaşındaki genç Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirdi
"Covid-19'un endemiye dönüştüğüne dair bilimsel çalışmalar var”
Güneyde Covid-19 4 can daha aldı!
Son iki haftada 1 kişi covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti
Güneyde 4 kişi daha hayatını kaybetti!
Bir haftada 6 ölüm, bin 281 yeni vaka
Güneyde bir haftada Covid-19 kaynaklı 5 ölüm


