Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Guterres'ten "Gazze" mesajı "Hiçbir şeye benzemeyen bir katliam ve yıkım yaşandı" İran, Hürmüz Boğazı'nda "geçiş düzenlemelerine" uymayan gemilerin yüklerine el koymaya hazırlanıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Eylül 2026) Trump “Ara seçimlerden sonra İran ile anlaşma yapabiliriz” BM Genel Kurulu'na son kez hitap eden Guterres “Hayati önem taşıyan kararlar asla makinelere bırakılmamalı" Gazimağusa'da korkutan yangın: Ev sakini 2 kişi hastaneye kaldırıldı! Netanyahu’dan Mamdani'ye “BM'ye seni ifşa etmeye geliyorum" BM'nin 81. Genel Kurulu’nun yüksek düzeyli katılım haftası başladı Dinçyürek “Dikmen ve bölge halkına söz verdik, sözümüzü tuttuk” Üstel “Yeni dönemde, insanların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceğiz" Erdoğan "Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliği ve eşit uluslararası statüsü tescil edilmeli" Borsa günü yüzde 1,04 değer kaybederek tamamladı Üç DAAK üyesi “Enkazda Arama ve Kurtarma Eğitmenlik Eğitimi Kursu”nda eğitmenlik belgesi almaya hak kazandı Belçika'da dizelin litre fiyatı rekor kırdı Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali 2 Ekim’de başlıyor Kişi “Karma oy kullanma eğiliminde olan kişilerin birinci tercihi yine CTP’dir” PGM üniversitelere yönelik “Eşgüdüm ve Koordinasyon Toplantısı” düzenledi Bir haftada 58 trafik kazası meydana geldi “Geçit Yok” adlı belgesel gösterimi cumartesi akşamı yapılacak Nöbetçi eczaneler (22 Eylül 2026) Guterres'ten "Gazze" mesajı "Hiçbir şeye benzemeyen bir katliam ve yıkım yaşandı" İran, Hürmüz Boğazı'nda "geçiş düzenlemelerine" uymayan gemilerin yüklerine el koymaya hazırlanıyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (22 Eylül 2026) Trump “Ara seçimlerden sonra İran ile anlaşma yapabiliriz” BM Genel Kurulu'na son kez hitap eden Guterres “Hayati önem taşıyan kararlar asla makinelere bırakılmamalı" Gazimağusa'da korkutan yangın: Ev sakini 2 kişi hastaneye kaldırıldı! Netanyahu’dan Mamdani'ye “BM'ye seni ifşa etmeye geliyorum" BM'nin 81. Genel Kurulu’nun yüksek düzeyli katılım haftası başladı Dinçyürek “Dikmen ve bölge halkına söz verdik, sözümüzü tuttuk” Üstel “Yeni dönemde, insanların hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceğiz" Erdoğan "Kıbrıs Türk halkının egemen eşitliği ve eşit uluslararası statüsü tescil edilmeli" Borsa günü yüzde 1,04 değer kaybederek tamamladı Üç DAAK üyesi “Enkazda Arama ve Kurtarma Eğitmenlik Eğitimi Kursu”nda eğitmenlik belgesi almaya hak kazandı Belçika'da dizelin litre fiyatı rekor kırdı Buffer Fringe Performans Sanatları Festivali 2 Ekim’de başlıyor Kişi “Karma oy kullanma eğiliminde olan kişilerin birinci tercihi yine CTP’dir” PGM üniversitelere yönelik “Eşgüdüm ve Koordinasyon Toplantısı” düzenledi Bir haftada 58 trafik kazası meydana geldi “Geçit Yok” adlı belgesel gösterimi cumartesi akşamı yapılacak Nöbetçi eczaneler (22 Eylül 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Çöp balonu gerilimi devam ediyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Çöp balonu gerilimi devam ediyor
Reklam

Kuzey ve Güney Kore arasında geçtiğimiz Mayıs ayında başlayan balon gerilimi devam ediyor. Güney Kore, Kuzey Kore'nin topraklarına gönderdiği çöp balonlarına propaganda yayını ile karşılık vereceklerini açıkladı.

Güney Kore ve Kuzey Kore, arasındaki çöp balonu krizi devam ediyor.

Kuzey Kore'nin, yeniden Güney Kore topraklarına çöp balonları göndermesinin ardından Güney Kore Genelkurmay Başkanlığı (JCS), Kuzey Kore'ye sınıra kurulan dev hoparlör ile propaganda yayını yaparak karşılık verileceğini açıkladı. JCS, Kuzey Kore'nin bölgede tansiyonu yükselten eylemlerinin ölümcül sonuçlar doğurabileceğini ve bunun tek sorumlusunun Kuzey Kore rejimi olduğunu ifade ederek, "Birkaç kez uyardığımız gibi, ordu bugün saat 13.00'ten itibaren tam ölçekli ve tüm cephelerde hoparlör yayınları gerçekleştirecek" dedi. Güney Kore, tarafından yapılan dünyadan haberler ve K-pop şarkılarını içeren propaganda yayınları askeri yetkililer ve aktivistler tarafından etkili bir psikolojik savaş biçimi olarak görülüyor. Geçtiğimiz mayıs ayından bu yana Kuzey Kore, Güney Kore'ye çöp dolu binlerce balon gönderdi.

Benzer haberler

Dünya
Guterres'ten "Gazze" mesajı "Hiçbir şeye benzemeyen bir katliam ve yıkım yaşandı" 22 Eyl 2026 22:04 İran, Hürmüz Boğazı'nda "geçiş düzenlemelerine" uymayan gemilerin yüklerine el koymaya hazırlanıyor 22 Eyl 2026 21:54 Trump “Ara seçimlerden sonra İran ile anlaşma yapabiliriz” 22 Eyl 2026 21:38 BM Genel Kurulu'na son kez hitap eden Guterres “Hayati önem taşıyan kararlar asla makinelere bırakılmamalı" 22 Eyl 2026 21:26 Netanyahu’dan Mamdani'ye “BM'ye seni ifşa etmeye geliyorum" 22 Eyl 2026 21:12 BM'nin 81. Genel Kurulu’nun yüksek düzeyli katılım haftası başladı 22 Eyl 2026 21:07 Suudi Arabistan ile Pakistan, karşılıklı vize muafiyeti anlaşması imzaladı 22 Eyl 2026 15:22 Japonya'da etkili olan Dujuan Tayfunu nedeniyle 2 kişi hayatını kaybetti 22 Eyl 2026 14:55 ABD'de orman yangınına müdahale ederken düşen helikopterin 2 pilotu yaşamını yitirdi 22 Eyl 2026 14:21