"Çok zor bir dönemden geçiyoruz"
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda gerçekçi bir bütçe oluşturmanın mümkün olmadığına işaret ederek "sanırım şapkadan “iki fil” çıkarmamız gerekecek." dedi.
Harmancı'nın paylaşımı şu şekilde:
"Çok zor bir dönemden geçiyoruz, herşeyin ateş pahası olduğu bir dönem, mazot, temel gıda, yedek parça, devlet harçları vs.
Bu ortam içersinde gerçekçi bütçe oluşturmak ve bunu uygulayabilmek mümkün değil. Bütçe açıklarını kapatabilmek için geçtiğimiz yıl şapkadan “dana” çıkarmamız gerekir demiştim, ne mutlu ki bir “tanacık” çıkarttık, bu yıl ilk göstergeler göre sanırım şapkadan “iki fil” çıkarmamız gerekecek."
Benzer haberler
Featured
Ege Işık, 1.64’lük derece ile Türkiye şampiyonu oldu!
İlk yurt dışı yarışında Türkiye beşincisi olan küçük Doran gururlandırdı!
Kolombiya'da halk son yılların en kritik tercihini yapacak
Bolivya Devlet Başkanı Rodrigo Paz, ülkede olağanüstü hal ilan etti
Hürmüz Boğazı tekrar kapatıldı mı? Heyetler İsviçre'ye gidiyor
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dokunulmazlık açıklaması
Tahran’da tasarruf kararına uymayan 30 kamu idaresinin elektriği kesildi
Erdoğan "Türkiye, tarihinde ilk kez bir NATO ve Avrupa Birliği üyesi ülkeye savaş gemisi ihraç etmiştir"
Azra, Türkiye ikinciliğine atladı



