Çok Sesli Çocuk ve Gençlik Korosu kayıtları sürüyor
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Girne Belediyesi’nin ‘Çok Sesli Çocuk’ ve ‘Çok Sesli Gençlik Korosu’ yeni dönem kayıtları devam ediyor.
Koro çalışmaları, 9-11 yaş (Çocuk Korosu) ve 12-17 yaş (Gençlik Korosu) olmak üzere iki ayrı yaş grubunda gerçekleştirilecek.
Koroya katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 20 Ekim 2025 Pazartesi olarak açıklandı. Başvurular, Girne Belediyesi Hizmet Binası Kültür – Sanat Bölümü’ne yapılabilecek. Yeni kayıtlı çocuk ve gençlerle tanışma ve ilk çalışma 21 Ekim 2025 salı günü Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nda saat 17:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Yeni kayıtlı çocuk ve gençlerle tanışma ve ilk çalışma 21 Ekim 2025 salı günü Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nda saat 17:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kayıt yaptıramayanlara da aynı gün ve saatlerde kayıt yaptırma ve çalışmalara katılma şansı tanınacak.
Detaylı bilgi ve ön kayıt için 0392 650 01 00 veya 0533 849 89 47 numaralı telefonlardan ya da [email protected] adresinden iletişime geçilebilecek.
Yeni kayıtlı çocuk ve gençlerle tanışma ve ilk çalışma 21 Ekim 2025 salı günü Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nda saat 17:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kayıt yaptıramayanlara da aynı gün ve saatlerde kayıt yaptırma ve çalışmalara katılma şansı tanınacak.
Detaylı bilgi ve ön kayıt için 0392 650 01 00 veya 0533 849 89 47 numaralı telefonlardan ya da [email protected] adresinden iletişime geçilebilecek. Benzer haberler
Featured
AP Türkiye Raporu kabul edildi
Dokuz yıldır devam eden Halkbank davası sona erdi
CHP'de olağanüstü kurultay talep eden 833 delegenin imzası genel merkeze teslim edildi
Atatürk Öğretmen Akademisi yasa tasarısı komitede onaylandı
Köroğlu, HIV iddialarıyla ilgili açıklama yapılması çağrısında bulundu
Meteoroloji son tahminleri açıkladı: Önümüzdeki günlerde sağanak yağmur bekleniyor!
Mukaveleli erbaş ve er alımı başvurularında son gün yarın
Taşkent’le Güngör arasındaki yangın söndürüldü
Holguin, Yunanistan Dışişleri Bakanı ile Atina'da görüştü


