Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
EL-SEN'in grevi yarın da devam edecek Nobel Fizik Ödülü'nün sahibi belli oldu Fransa'da eylemler nedeniyle liselerde eğitime ara verildi Ekinci “Hedefimiz sadece Meclis’e dönmek değil, toplumun gündemini Meclis’e taşımak” Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Ekim 2026) Üstel “Eğer bir çivi çaktılarsa ceketimi o çiviye asacağım” Dinçyürek “Ambulans filomuza iki yeni tam donanımlı ambulans daha katıldı” İncirli “Avrupa Birliği ile ilişkilerimizi stratejik ortaklığa taşıyacağız” Cumhurbaşkanlığı, Erhürman’ın AB’ye gönderdiği mektubun karşılık bulduğunu açıkladı Kişi “Yurttaşın ihtiyacını siyasi lütuf, kamu malını seçim sermayesi yapmayın” Gençlik Federasyonu’ndan Cumhurbaşkanlığı’na “İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi yenilenmeli” Borsa günü yüzde 0,56 değer kaybederek tamamladı KTEZO " Taçoy ile bugün yaptığımız görüşmede kişiye özel uygulama için bu karar alındığı teyit edildi" Alev Arsal’ın iki kitabı tanıtılacak Gemi faciası: Arama çalışmalarında bulunan iki naaşın kimliği belirlendi Yılın 9 ayında ABD borsa endeksleri, altın, gümüş ve bitcoini solladı Milli Eğitim Bakanlığı ve TC Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında protokol imzalandı Şap hastalığı nedeniyle uygulanan bölgesel karantina kaldırılıyor Kıbrıs Rum hükümeti Maraş önerisi konusunda sessiz Moral “Üçüncü ülke işçilerinin ailelerini getirmesinin önüne geçeceğiz” EL-SEN'in grevi yarın da devam edecek Nobel Fizik Ödülü'nün sahibi belli oldu Fransa'da eylemler nedeniyle liselerde eğitime ara verildi Ekinci “Hedefimiz sadece Meclis’e dönmek değil, toplumun gündemini Meclis’e taşımak” Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Ekim 2026) Üstel “Eğer bir çivi çaktılarsa ceketimi o çiviye asacağım” Dinçyürek “Ambulans filomuza iki yeni tam donanımlı ambulans daha katıldı” İncirli “Avrupa Birliği ile ilişkilerimizi stratejik ortaklığa taşıyacağız” Cumhurbaşkanlığı, Erhürman’ın AB’ye gönderdiği mektubun karşılık bulduğunu açıkladı Kişi “Yurttaşın ihtiyacını siyasi lütuf, kamu malını seçim sermayesi yapmayın” Gençlik Federasyonu’ndan Cumhurbaşkanlığı’na “İki Toplumlu Gençlik Teknik Komitesi yenilenmeli” Borsa günü yüzde 0,56 değer kaybederek tamamladı KTEZO " Taçoy ile bugün yaptığımız görüşmede kişiye özel uygulama için bu karar alındığı teyit edildi" Alev Arsal’ın iki kitabı tanıtılacak Gemi faciası: Arama çalışmalarında bulunan iki naaşın kimliği belirlendi Yılın 9 ayında ABD borsa endeksleri, altın, gümüş ve bitcoini solladı Milli Eğitim Bakanlığı ve TC Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında protokol imzalandı Şap hastalığı nedeniyle uygulanan bölgesel karantina kaldırılıyor Kıbrıs Rum hükümeti Maraş önerisi konusunda sessiz Moral “Üçüncü ülke işçilerinin ailelerini getirmesinin önüne geçeceğiz”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Çıplaklar kampında cinayet: Komşularını parçaladı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Çıplaklar kampında cinayet: Komşularını parçaladı
Reklam

ABD Kaliforniya’daki bir çıplaklar kampında 62 yaşındaki bir adam, komşularını öldürmekle suçlanıyor.

ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Olive Dell Ranch adlı çıplaklar kampında yaşayan 62 yaşındaki Michael Royce Sparks, komşuları 79 yaşındaki Daniel ve 73 yaşındaki Stephanie Menard’ı öldürmekle suçlanıyor. Menard çifti, 24 Ağustos'ta ortadan kaybolmuştu. Yetkililer, yaptıkları arama çalışmalarında, çiftin cansız bedenlerini beş gün sonra, şüphelinin evindeki beton sığınakta torbalar içinde buldu. Aynı zamanda çiftin küçük köpeği Cuddles da evdeki lavaboda boğulmuş şekilde bulundu. Olayla ilgili mahkemede ifade veren dedektif Thomas Williams, Sparks’ın cinayeti cezaevinde başka bir tutukluya itiraf ettiğini söyledi. Williams, ifadesinde, Daniel Menard’ın kendisine verdiği bir sosisli sandviçle “aşağılandığını” hissettiğini ve bu durumun sinir krizi geçirmesine neden olduğunu söyledi. Dedektif Williams’ın aktardığına göre Sparks, “Kendini yalnızca bir dolarlık sosisli kadar değersiz hissettiğini” söyleyerek bu olayın onu ‘çileden çıkardığını’ söyledi. “BENDE BÖYLE BİR ŞEY OLDUĞUNU BİLMİYORDUM” İddiaya göre Sparks, cinayetlerden sonra bir arkadaşına gönderdiği mesajda "Komşularımı parçaladım. Bende böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Çıldırdım” ifadelerini kullandı. Saldırıda bir kazma, tırmık ve çekiç kullandığı belirtilen Sparks, çiftin cesetlerini evinin altındaki sığınağa taşıdı. Burada Daniel Menard’ın cesedini çeşitli şekillerde tahrip ettiği, Stephanie Menard’ı ise parçalara ayırdığı aktarıldı. "ONLARDAN NEFRET ETTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ" Kampın diğer sakinlerinden Tammie Wilkerson, Sparks’ın çift hakkında sık sık kötü konuştuğunu söyledi: "Onlardan nefret ettiğini birçok kez söylemişti ama böyle bir şey yapabileceğini hiç düşünmemiştim." Menard çiftinin arabası evlerinin yakınında bulunurken, telefonları ve Stephanie Menard’a ait çanta hala evin içindeydi. Ayrıca, Daniel Menard’ın diyabet ve demans hastası olduğu belirtildi. Cinayetin işlendiği Olive Dell Ranch, Kaliforniya’nın Colton bölgesinde bulunan, aile ve çift dostu olarak tanıtılan bir çıplaklar kampı. Tesisin internet sitesinde burası “doğal yaşam tarzını deneyimlemek isteyenler için ideal bir yer” olarak tanımlanıyor.

Benzer haberler

Dünya
Nobel Fizik Ödülü'nün sahibi belli oldu 6 Eki 2026 22:05 Fransa'da eylemler nedeniyle liselerde eğitime ara verildi 6 Eki 2026 21:58 Kenya'da ilk Ebola vakası doğrulandı 6 Eki 2026 15:10 Nijerya'da askeri uçak kazası nedeniyle 3 günlük "ulusal yas" ilan edildi 6 Eki 2026 09:40 Sibirya’da gizemli zatürre vakasının temaslılarında COVID-19 ve rinovirüs çıktı 6 Eki 2026 09:05 Rusya'da veba araştırmacısının şüpheli ölümü ABD'yi alarma geçirdi 6 Eki 2026 08:32 2026 Nobel Tıp Ödülü sahibini buldu 5 Eki 2026 22:03 Tayland'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde can kaybı 31'e yükseldi 5 Eki 2026 21:57 Yunan basınına göre Güney Kıbrıs'la İsrail'e elektrik hattı projesi için "Muğlaklık" formülü üzerinde duruluyor 5 Eki 2026 21:45