Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
İngiltere'de ABD'nin kullandığı askeri üsse saldırı şüphesi: 85 ev tahliye edildi Reynar "Çağdışı mevzuatla çağdaş bir hukuk düzeni kurulamaz" Güney Kıbrıs’ın Schengen’e katılımı kararı Avrupa Konseyi’ne bağlı Borsa haftaya yüzde 1,62 düşüşle başladı “Kasiyerler Ayağa” belgeseli, Antalya İşçi Filmleri Festivali’nde gösterilecek AKEL de Cyprus Forum’dan çekildi En fazla yağış Kaleburnu ve Dipkarpaz’da KTOEÖS, tam gün eğitim araştırma raporlarını çarşamba günü açıklayacak Polisten İtfaiye Haftası'nda mutfak yangınları için uyarı ve bilgilendirme Ertuğruloğlu, DiCarlo ve Lacroix ile görüştü SDP “Soğuk zinciri kırılarak teslim alındığı iddia edilen ilaçların akıbetini bilmek istiyoruz” OpenAI ABD hükümet sitelerine sızan yeni modellerinin eğitimini durdurdu Kiracıköy ekmeği ve lokumu AB tescili yolunda Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımları dostluk maçı yapacak Green Pedal Spor Kulübü “Güvenli ulaşım lüks değil, temel bir hak” Limasol Şarap festivali etkinliklerle başladı Küresel piyasalar, haftaya jeopolitik belirsizliklerin etkisiyle satış baskısıyla başladı Özgöçmen “Hemşireler, seçim dönemlerinde hatırlanacak bir hizmet unsuru değildir” SpaceX Starship'i ilk kez yörüngeye fırlatmayı deneyecek: Etkileri sarsıcı olabilir Başbakan Üstel "Sosyal sigorta emeklilerine 40 bin TL ikramiye, ocakta ek yüzde 10 zam” İngiltere'de ABD'nin kullandığı askeri üsse saldırı şüphesi: 85 ev tahliye edildi Reynar "Çağdışı mevzuatla çağdaş bir hukuk düzeni kurulamaz" Güney Kıbrıs’ın Schengen’e katılımı kararı Avrupa Konseyi’ne bağlı Borsa haftaya yüzde 1,62 düşüşle başladı “Kasiyerler Ayağa” belgeseli, Antalya İşçi Filmleri Festivali’nde gösterilecek AKEL de Cyprus Forum’dan çekildi En fazla yağış Kaleburnu ve Dipkarpaz’da KTOEÖS, tam gün eğitim araştırma raporlarını çarşamba günü açıklayacak Polisten İtfaiye Haftası'nda mutfak yangınları için uyarı ve bilgilendirme Ertuğruloğlu, DiCarlo ve Lacroix ile görüştü SDP “Soğuk zinciri kırılarak teslim alındığı iddia edilen ilaçların akıbetini bilmek istiyoruz” OpenAI ABD hükümet sitelerine sızan yeni modellerinin eğitimini durdurdu Kiracıköy ekmeği ve lokumu AB tescili yolunda Cumhuriyet Meclisi ile TBMM futbol takımları dostluk maçı yapacak Green Pedal Spor Kulübü “Güvenli ulaşım lüks değil, temel bir hak” Limasol Şarap festivali etkinliklerle başladı Küresel piyasalar, haftaya jeopolitik belirsizliklerin etkisiyle satış baskısıyla başladı Özgöçmen “Hemşireler, seçim dönemlerinde hatırlanacak bir hizmet unsuru değildir” SpaceX Starship'i ilk kez yörüngeye fırlatmayı deneyecek: Etkileri sarsıcı olabilir Başbakan Üstel "Sosyal sigorta emeklilerine 40 bin TL ikramiye, ocakta ek yüzde 10 zam”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Cinsel taciz ve röntgencilik suçu işleyen zanlı mahkemeye çıkarıldı!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Cinsel taciz ve röntgencilik suçu işleyen zanlı mahkemeye çıkarıldı!
Reklam

(Kamalı Haber) - Girne’de meydana gelen "Cinsel Taciz ve Röntgencilik" meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Ö.K. mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Berk Çakır olayla ilgili bulguları aktardı. Çakır huzurda bulunan zanlı Ö.K'nin 8 Kasım 2024 tarihinde Girne'de meydana gelen Cinsel Taciz ve Röntgencilik suçu ile ilgili olarak tutuklandığını mahkemeye aktardı. Polis zanlının 8 Kasım 2024 tarihinde saat 18:50 raddelerinde kimliği meçhul erkek bir şahısın Girne bir apartmanda ikamet etmekte olan 27 yaşındaki kadın bir şahsın ikametgahının banyosunda duş aldığı bir esnada banyonun güneye bakan kısmındaki havalandırması içerisine girerek banyonun açık durumdaki penceresinden adı edileni gözetlemek suretiyle Cinsel Taciz ve Röntgencilik suçunu işlediğine dair bir şikâyet alındığını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturma neticesinde zanlının huzurda bulunan zanlı olduğunun müşteki tarafından tespit edilmesi üzerine zanlının derdest emri gereği tutuklandığını mahkemeye aktardı. Polis memuru Berk Çakır mesele ile ilgili olarak olay mahali ve çevresinde kamera kayıtlarının incelenmesi gerektiğini aynı zamanda yakın zamanda konu apartmanda meydana gelen iki ayrı benzeri suçla zanlının bağlantısı olup olmadığını araştırılacağını belirterek zanlının soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk etapta 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Seran Bensen zanlının soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için ilk etapta 2 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Benzer haberler

Featured
İngiltere'de ABD'nin kullandığı askeri üsse saldırı şüphesi: 85 ev tahliye edildi 28 Eyl 2026 12:00 Reynar "Çağdışı mevzuatla çağdaş bir hukuk düzeni kurulamaz" 28 Eyl 2026 11:53 Güney Kıbrıs’ın Schengen’e katılımı kararı Avrupa Konseyi’ne bağlı 28 Eyl 2026 11:49 Borsa haftaya yüzde 1,62 düşüşle başladı 28 Eyl 2026 11:42 “Kasiyerler Ayağa” belgeseli, Antalya İşçi Filmleri Festivali’nde gösterilecek 28 Eyl 2026 11:39 AKEL de Cyprus Forum’dan çekildi 28 Eyl 2026 11:35 En fazla yağış Kaleburnu ve Dipkarpaz’da 28 Eyl 2026 11:29 KTOEÖS, tam gün eğitim araştırma raporlarını çarşamba günü açıklayacak 28 Eyl 2026 11:06 Polisten İtfaiye Haftası'nda mutfak yangınları için uyarı ve bilgilendirme 28 Eyl 2026 11:01