Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Döviz kurlarında son durum (28 Temmuz 2026) En son hava durumu tahminleri (28 Temmuz 2026) BM Kıbrıs Ofisi, Guterres’in ziyaretine hazır Trump'tan Netanyahu'ya "Kimse bana neyi satıp satmayacağımı söyleyemez" Gazze'de Filistinlilerin "açlıkla" imtihanı sürüyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Temmuz 2026) Fransa ve İspanya'nın yangınla mücadelesine AB desteği Avrupa'da çocukları korumaya yönelik sosyal medya düzenlemeleri hız kazandı ABD'li oyuncu Mark Ruffalo "Netanyahu, manyak bir katil" Borsa günü yüzde 1,21 değer kaybederek tamamladı Trump "İran ile görüşmeler başarısız olursa güçlü bir askeri harekâta hazırız" Ahbap Derneği'ne kayyum atandı Yılmaz “Guterres’i KKTC Bayrakları ile karşılayıp, protesto etme planı ertelendi” Trabzonsporlu Cabral'ın golü "Dünya Kupası'nın en güzel golü" seçildi Fed'in bu yıl faizleri sabit tutacağına yönelik iyimser öngörüler devam ediyor Hava sıcaklığı 42 dereceye kadar çıkacak! Üstel’den Guterres’e adadaki gerçekleri kabul etme çağrısı.. Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres'le telefonda görüştü "Gerçek tarafsızlık, mevcut adaletsizliği sürdürmek değil, onu ortadan kaldıracak cesareti göstermektir” İncirli "Yapısal reformlarla denetim mekanizmalarını güçlendireceğiz" Döviz kurlarında son durum (28 Temmuz 2026) En son hava durumu tahminleri (28 Temmuz 2026) BM Kıbrıs Ofisi, Guterres’in ziyaretine hazır Trump'tan Netanyahu'ya "Kimse bana neyi satıp satmayacağımı söyleyemez" Gazze'de Filistinlilerin "açlıkla" imtihanı sürüyor Döviz piyasalarında günün son rakamları (27 Temmuz 2026) Fransa ve İspanya'nın yangınla mücadelesine AB desteği Avrupa'da çocukları korumaya yönelik sosyal medya düzenlemeleri hız kazandı ABD'li oyuncu Mark Ruffalo "Netanyahu, manyak bir katil" Borsa günü yüzde 1,21 değer kaybederek tamamladı Trump "İran ile görüşmeler başarısız olursa güçlü bir askeri harekâta hazırız" Ahbap Derneği'ne kayyum atandı Yılmaz “Guterres’i KKTC Bayrakları ile karşılayıp, protesto etme planı ertelendi” Trabzonsporlu Cabral'ın golü "Dünya Kupası'nın en güzel golü" seçildi Fed'in bu yıl faizleri sabit tutacağına yönelik iyimser öngörüler devam ediyor Hava sıcaklığı 42 dereceye kadar çıkacak! Üstel’den Guterres’e adadaki gerçekleri kabul etme çağrısı.. Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres'le telefonda görüştü "Gerçek tarafsızlık, mevcut adaletsizliği sürdürmek değil, onu ortadan kaldıracak cesareti göstermektir” İncirli "Yapısal reformlarla denetim mekanizmalarını güçlendireceğiz"
Dolar
Euro
Sterlin

Cimbom, şampiyonluk maçına çıkıyor; işte muhtemel 11'ler!

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Cimbom, şampiyonluk maçına çıkıyor; işte muhtemel 11'ler!

Bornova Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek ve beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son hafta karşılaşmasında bugün Göztepe'ye konuk olacak. Ligi son haftasına lider gider sarı-kırmızılı ekip, Göztepe deplasmanından en az 1 puan çıkarması durumundan, rakiplerinin alacağı sonuçlardan bağımsız olarak sezonu şampiyon tamamlayacak. Bornova Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından yayınlanacak

Şampiyonluk hesapları

Ligin son haftasına en yakın rakipleri Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in 3 puan önünde 72 puanla lider giren Galatasaray, büyük avantaj sahibi. Sarı-kırmızılı ekibin Göztepe deplasmanından çıkaracağı 1 puan, şampiyonluk için yeterli olurken, İzmir'de yaşayacağı olası mağlubiyet ise Atiker Konyaspor'u ağırlayacak Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı konuk edecek Medipol Başakşehir'in alacağı sonuçlara göre sıralamayı değiştirebilecek. Galatasaray'ın olası yenilgisi sonrası iki rakibi de kazanırsa, puan eşitliği nedeniyle üçlü averajda şampiyonluğa ulaşan Medipol Başakşehir olacak. Fenerbahçe'nin şampiyon olabilmesi için ise hem Galatasaray'ın yenilmesi hem de Medipol Başakşehir'in puan kaybı yaşaması gerekiyor. Öte yandan, tarihindeki 21. şampiyonluğuna ulaşmaya oldukça yakın olan Galatasaray ise son haftasına lider girdiği tüm sezonlarda ipi göğüsleyen taraf oldu.

Şampiyon 2. kez İzmir'de belirlenebilir

Daha önce 2006-2007 sezonu şampiyonunun İzmir'de belli olduğu Süper Lig'de Galatasaray bugün en az 1 puan aldığı takdirde diğer sonuçlara bakmaksızın şampiyonluğunu ilan edecek. 2006-2007 sezonunda 32. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe’nin cezası nedeniyle İzmir’de oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşması 2-2 bitmesine rağmen en yakın rakibi Beşiktaş’la puan farkını 6’ya çıkaran Fenerbahçe, İzmir Atatürk Stadı’nda şampiyonluğa ulaşmıştı. 1993-1994’te son haftaya lider Galatasaray’ın 1 puan gerisinde şampiyonluk iddiasıyla giren Fenerbahçe, İzmir deplasmanında Karşıyaka’yı 4-0 yenmesine rağmen rakibinin Bursaspor’u 2-0 mağlup etmesiyle şampiyonluğa ulaşamamıştı. GÖZTEPE - GALATASARAY STAT: Bornova HAKEM: Cüneyt Çakır SAAT: 19.00 YAYIN: beIN SPORTS 1 GÖZTEPE: Beto, Tayfur, Kosanovic, Reis, Leo, Selçuk, Rotman, Castro, Gouffran, Ghilas, Demba Ba. TEKNİK DİREKTÖR: Tamer Tuna GALATASARAY: Muslera, Mariano, Serdar, Denayer, Nagatomo, Feghouli, Donk, Fernando, Rodrigues, Belhanda, Gomis. TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

Benzer haberler

Spor
Trabzonsporlu Cabral'ın golü "Dünya Kupası'nın en güzel golü" seçildi 2026-07-27 19:21:20 Filenin Sultanları, Brezilya'yı devirdi 2026-07-26 19:40:54 Filenin Sultanları finalde 2026-07-25 19:08:37 AKSA Süper Lig ve AKSA 1.Lig'de 2026-2027 Sezonu fikstürü çekildi 2026-07-25 08:54:36 Filenin Sultanları final için sahaya çıkacak 2026-07-24 20:33:35 1 Ağustos Mukavemet Yol Koşusu’nun saati değişti 2026-07-21 21:41:49 Rekor katılım, 91 klasik otomobil piste çıkıyor 2026-07-21 21:27:34 ARUCAD Erkek Masa Tenisi takımı Avrupa Üniversiteler Oyunları'nda 13'üncü oldu 2026-07-21 14:53:27 2026 FIFA Dünya Kupası şampiyonu İspanya 2026-07-20 13:11:33