Kıbrıs Haber
Kıbrıs —
English News
Dolar —
Euro —
Sterlin —
SON DAKİKA
Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Baykallı "Sorunları yaratan anlayış yeniden çözümün adresi olamaz" Akdoğan’da atıl durumdaki bina Kültür Merkezi olarak düzenledi KTEZO "Kararı derhal gözden geçirin, bir günlük saadet için bütün geleceği tüketmeyin" CTP "Gençlik Vizyonu"nu paylaştı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi ikinci toplantısını gerçekleştirdi Girne Belediyesi, "Ata Tohumu Halk Buluşması" düzenliyor Eczanelerin yeni çalışma saatleri açıklandı “Hristodulidis’in 19 Maddesi ve Guterres’in 7 Maddesi” Güvenlik kamu görevlilerine ilişkin yasa tasarıları Komiteye geri çekildi Nöbetçi eczaneler (29 Eylül 2026) Sağlık Bakanlığı “Geçici memur münhali iptal edilmiştir” Kalkınma Bankası Olağan Genel Kurulu yapıldı Üste “Hiçbir zaman sahtekarca ve usulsüzce bir şey yapmadık. Önceliği hep halkımıza verdik" Arıklı “Karma oy demokrasiye ciddi bir darbe, tarihe gömülecek” Karma oyun kaldırılmasını içeren Seçim ve Halkoylaması Yasası Meclis’te oy çokluğuyla kabul edildi Güney'de kaz türü bir kanatlıda kuş gribi tespit edildi Çeler “Nüfusumuzu bilmeden geleceği planlayamayız” İncirli “Bürokratlara çağrım, hukuka aykırı herhangi bir karara imza atmayın” Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası Baykallı "Sorunları yaratan anlayış yeniden çözümün adresi olamaz" Akdoğan’da atıl durumdaki bina Kültür Merkezi olarak düzenledi KTEZO "Kararı derhal gözden geçirin, bir günlük saadet için bütün geleceği tüketmeyin" CTP "Gençlik Vizyonu"nu paylaştı Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi ikinci toplantısını gerçekleştirdi Girne Belediyesi, "Ata Tohumu Halk Buluşması" düzenliyor Eczanelerin yeni çalışma saatleri açıklandı “Hristodulidis’in 19 Maddesi ve Guterres’in 7 Maddesi” Güvenlik kamu görevlilerine ilişkin yasa tasarıları Komiteye geri çekildi Nöbetçi eczaneler (29 Eylül 2026) Sağlık Bakanlığı “Geçici memur münhali iptal edilmiştir” Kalkınma Bankası Olağan Genel Kurulu yapıldı Üste “Hiçbir zaman sahtekarca ve usulsüzce bir şey yapmadık. Önceliği hep halkımıza verdik" Arıklı “Karma oy demokrasiye ciddi bir darbe, tarihe gömülecek” Karma oyun kaldırılmasını içeren Seçim ve Halkoylaması Yasası Meclis’te oy çokluğuyla kabul edildi Güney'de kaz türü bir kanatlıda kuş gribi tespit edildi Çeler “Nüfusumuzu bilmeden geleceği planlayamayız” İncirli “Bürokratlara çağrım, hukuka aykırı herhangi bir karara imza atmayın”
Dolar —
Euro —
Sterlin —

Çavuşoğlu ile Anastasiadis'in görüşmesi doğrulandı

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
Stelios
Çavuşoğlu ile Anastasiadis'in görüşmesi doğrulandı
Reklam

Kıbrıs Cumhuriyeti Hükümet Sözcüsü Prodromos Prodromou yazılı açıklama yaparak Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kıbrıs Cumhuriyeti Başkanı Nikos Anastasiadis'in New York 'ta görüştüğünü doğruladı.

Prodromou, böyle bir bilginin medyaya sızdığı için açıklama yapmak istediklerini ve bu yüzden Anastasiadis ile Çavuşoğlu’nun New York’ta bir araya geldiğini söyleme ihtiyacı duyduklarını kaydetti. Prodromou, görüşmenin içeriğiyle ilgili ulusal konsey üyelerinin bilgilendirdiğini ve daha fazla ayrıntı vermeyeceklerini söyledi. Çeviri: Voice of the Island 2018 (CNA)

Benzer haberler

Featured
Borsa günü yüzde 2,40 değer kaybıyla tamamladı 29 Eyl 2026 19:41 AJet'ten yurt dışı bağlantılı uçuşlarda indirim kampanyası 29 Eyl 2026 19:34 Baykallı "Sorunları yaratan anlayış yeniden çözümün adresi olamaz" 29 Eyl 2026 19:27 Akdoğan’da atıl durumdaki bina Kültür Merkezi olarak düzenledi 29 Eyl 2026 19:16 KTEZO "Kararı derhal gözden geçirin, bir günlük saadet için bütün geleceği tüketmeyin" 29 Eyl 2026 18:59 CTP "Gençlik Vizyonu"nu paylaştı 29 Eyl 2026 18:41 Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Komitesi ikinci toplantısını gerçekleştirdi 29 Eyl 2026 18:31 Girne Belediyesi, "Ata Tohumu Halk Buluşması" düzenliyor 29 Eyl 2026 18:21 Eczanelerin yeni çalışma saatleri açıklandı 29 Eyl 2026 18:11