Çavuş "Kanıtlanmamış ithamlar yargı yoluyla temizlenmeli"

Voice Kıbrıs Haber
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hüseyin Çavuş Meclis'te yaptığı konuşmada, UBP Milletvekili Emrah Yeşilırmak'ın görevlendirilmesiyle ilgili oylamaya hayır demeyen CTP milletvekillerinin bugün "o bizi temsil edemez" söylemlerine anlam veremediğini söyledi.
Suyla ilgili pahalılık eleştirilerine de değinen Çavuş, bir yıl boyunca suya hiç zam yapılmadığına işaret etti. Yapılması gereken fiyat güncellemelerinin de yapılmadığını ve vatandaşa yansıtılmayan maliyet farkının devlet tarafından karşılandığını kaydeden Çavuş, fiyat güncellemesinin sadece elektrik ve bakım onarım giderlerinde yapıldığını söyledi. Çavuş, su üzerinden hayat pahalılığı konuşmanın doğru olmayacağını belirtti.
“Hepsiniz kirlisiniz kelimesini kabul etmiyorum.. Sizi seven bir vekil olarak biz kirli değiliz” şeklinde konuşan Çavuş, “Ben yargı yollunun açık olduğunu hatırlatmak isterim “dedi.
Çavuş, bu kürsüden yapılan kanıtlanmamış ithamların yargı yoluyla temizlenmesi gerektiğini ve her zaman hesap sorulsun noktasında olduğunu kaydetti.
Her hükümetin içinde zafiyeti olan kişilerin bulunduğunu ve bunların yargıya götürüldüğünü söyleyen Çavuş, bu konuların buradan konuşulmasının doğru olmadığını söyledi.
Benzer haberler
Featured
Yeniboğaziçi Pulya Festivali'nde, Arem & Armen sahne alacak
Ekinci "TDP’nin yerel seçim yol haritasını Parti Meclisi 19 Ağustos’ta belirleyecek"
"EOA Lefkoşa" haritasında kuzeydeki yerleşim yerleri Türkçe olarak yer aldı
Başbakan Üstel “TRT Radyo Haber’in KKTC’deki yayın hayatı hayırlı olsun”
İngiltere'de bir radyo, yanlışlıkla Kral Charles'ın öldüğünü duyurdu
Güney Kıbrıs, Yunanistan ve Ürdün anlaşma imzaladı
Edebiyatçı Tuncay Çağatay Belgeseli halkla buluşuyor
Ercan Havalimanı 7 ayda 3 milyon 378 bin 959 yolcu ağırladı
Borsa güne yüzde 0,15 düşüşle başladı


