Çatalköy'de yunus karaya vurdu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Çatalköy'de dün ölü bir yunus karaya vurdu.
Taşkent Doğa Parkı'ndan yapılan açıklamaya göre, 2.6 metre uzunluğunda, yaklaşık 250 kilo ağırlığında ve ilk belirlemelere göre harici bir yarası bulunmayan yunusun yapılan otopsisinde erkek bir birey olduğu belirlendi.
açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Midesinde aşırı decede parazit ve plastik misina ağı tespit edilen hayvandan ileri tetkikler için çeşitli organlarından ve vücudundan doku örnekleri alındı.
Yunusu görür görmez 1190 Yaban Hayat Destek Hattını arayan, ayrıca hayvanın sahilden aracımıza taşınması için büyük yardımda bulunan Barış Plajındaki görevli asker arkadaşlarımıza teşekkür ederiz."
Benzer haberler
Featured
DSÖ, KDC'de Ebola bulaşan 10 bini aşkın kişinin neredeyse yarısının öldüğünü bildirdi
Döviz piyasalarında günün son rakamları (28 Ekim 2026)
İklim değişikliğinin sağlığa etkileri son 10 yılda arttı
Fed faizi sabit tuttu: İki üyeden artış itirazı
Çin'de yaşlı nüfusu ilk kez çocuk nüfusunu geçti
YÖDAK ile YÖKAK iş birliğinde KKTC’deki üniversitelerin UKAP başvurularına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı
Brezilya'da seçimi kaybeden Bolsonaro, Arjantin üzerinden ABD'ye kaçtı
Dışişleri Bakanlığı “Kıbrıs Türk halkı, ada ve çevresindeki denizlerdeki doğal kaynakların ortak sahibidir”
Cuma günü bazı bölgelere 3 saat elektrik verilemeyecek




