Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Kahve makinesi yangına neden oldu Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis! ABD'de "siklosporiyazis" vakalarının sayısı 18 bini aştı Fas'tan İspanya'ya göçmen akını Sterlin 64 TL'ye, Euro ise 55 TL'ye yaklaştı Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı! Merkezi Cezevi ile Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürlüğüne atamalar yapıldı Borsa günü yüzde 1,55 değer kaybederek tamamladı Dünya futbolunda büyük kriz: UEFA, FIFA'ya resti çekti BMGK, Guterres'in yerine önerilecek aday için ön oylamaya başlıyor İngiltere Merkez Bankası, politika faizini sabit bıraktı Sürücülerin dikkatine: Bedrettin Demirel Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapılacak UBP’nin belediye başkan adayları Parti Meclisi’nde oy birliğiyle belirledi AB, Kıbrıs için aktif rol oynamaya hazır Hristodulidis Ulusal Konsey’i topluyor Narkotikten "Okaliptus Operasyonu" kapsamında yarım kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi! İngiltere, Guterres'in Kıbrıs açıklamalarından memnun Boğulma tehlikesi geçiren kadın yoğun bakımda kaldırıldı! Akpınar "Hükümetimiz bir başarı ortaya koyamamıştır" Uzun “Yakıt nakliyesi ihaleyi kazanan firmanın sorumluluğundadır” Kahve makinesi yangına neden oldu Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis! ABD'de "siklosporiyazis" vakalarının sayısı 18 bini aştı Fas'tan İspanya'ya göçmen akını Sterlin 64 TL'ye, Euro ise 55 TL'ye yaklaştı Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı! Merkezi Cezevi ile Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürlüğüne atamalar yapıldı Borsa günü yüzde 1,55 değer kaybederek tamamladı Dünya futbolunda büyük kriz: UEFA, FIFA'ya resti çekti BMGK, Guterres'in yerine önerilecek aday için ön oylamaya başlıyor İngiltere Merkez Bankası, politika faizini sabit bıraktı Sürücülerin dikkatine: Bedrettin Demirel Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapılacak UBP’nin belediye başkan adayları Parti Meclisi’nde oy birliğiyle belirledi AB, Kıbrıs için aktif rol oynamaya hazır Hristodulidis Ulusal Konsey’i topluyor Narkotikten "Okaliptus Operasyonu" kapsamında yarım kilodan fazla uyuşturucu ele geçirildi! İngiltere, Guterres'in Kıbrıs açıklamalarından memnun Boğulma tehlikesi geçiren kadın yoğun bakımda kaldırıldı! Akpınar "Hükümetimiz bir başarı ortaya koyamamıştır" Uzun “Yakıt nakliyesi ihaleyi kazanan firmanın sorumluluğundadır”
Dolar
Euro
Sterlin

CAS çalışanlarının açlık grevini askıya alma kararı...

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News
CAS çalışanlarının açlık grevini askıya alma kararı...

Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği (KTTB), CAS şirketi çalışanlarının açlık grevi eylemini herhangi bir can kaybı veya kalıcı bir sağlık sorunu yaşanmadan askıya almasından memnuniyet duyduğunu belirterek, çalışanların sorunlarına, hukuka uygun şekilde en erken zamanda çözüm bulunması temennisinde bulundu.

KTTB Başkanı Dr. Özlem Gürkut yazılı açıklamasında, CAS şirketinin tasfiyesi sonrası 133 çalışan adına başlatılan açlık grevinin; Başbakan Tufan Erhürman’ın yaptığı açıklama sonrası iyi niyet göstergesi olarak askıya alınmasının kararlaştırıldığına işaret etti. Gürkut, aralarında çok uzun zamandır CAS çalışanı olan ve gelinen noktada hiçbir suçu bulunmayan emekçilerin açlık eylemini, can kaybı veya kalıcı bir sağlık sorunu yaşanmadan askıya almalarını, sürece müdahil olan Kıbrıs Türk Tabipleri Birliği olarak memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, şunları kaydetti: “Yapılacağı sözü verilen pozitif ayrımcılığın arzu edilen ve mağdur emekçilerin gönlümüzdeki haklarının karşılığı olmamasına rağmen, CAS’ın mevcut yasal durumu karşısında sağlanabilecek hukuka uygun ve ülkemizin olanakları dahilinde bir çözüm olabileceğini, en erken zamanda olumlu adımlar atıldığını görmek istediğimizi bildirir, uygulamada takibini kamuoyu ve CAS eski çalışanları gibi bizim de yapacağımızı belirtmek isteriz.” (TAK)

Benzer haberler

Featured
Kahve makinesi yangına neden oldu 2026-07-30 22:38:42 Çete üyelerine görülmemiş ceza: Bin 48 yıl hapis! 2026-07-30 22:34:09 ABD'de "siklosporiyazis" vakalarının sayısı 18 bini aştı 2026-07-30 22:02:45 Fas'tan İspanya'ya göçmen akını 2026-07-30 21:50:03 Sterlin 64 TL'ye, Euro ise 55 TL'ye yaklaştı 2026-07-30 21:42:00 Akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı! 2026-07-30 21:34:00 Merkezi Cezevi ile Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürlüğüne atamalar yapıldı 2026-07-30 21:24:37 Borsa günü yüzde 1,55 değer kaybederek tamamladı 2026-07-30 21:12:53 Dünya futbolunda büyük kriz: UEFA, FIFA'ya resti çekti 2026-07-30 21:04:17