Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı Fransa kırmızı alarmda Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor" Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor İlköğretimdeki geçici öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor Çatalköy'de yarın elektrik kesintisi yapılacak Arpa buğday alış fiyatları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erhürman, "Ayia Napa'daki olayla ilgili dördüncü kişi de tutuklandı" Dinçyürek “Ayia Napa'da saldırıya uğrayan vatandaşımızın durumu ağır ve çok ciddi” BİO-DER “Kanlıdere’deki kirlilik çevre, halk sağlığı ve canlı yaşamını tehdit ediyor” Cumhurbaşkanı Erhürman, AÖA Kuruluş (Değişiklik) Yasası’nı Meclis’e iade etti KTSYD'nin "Yılın Başarılıları" ödülleri sahiplerini buldu Alas "Mutfak yanıyor" Amcaoğlu "Tüm olumsuz koşullara rağmen akaryakıt ve gaz fiyatlarını aynı seviyede tutmayı başardık” Özel "Yol arkadaşlarımızla ve örgütümüzle birlikte doğru yoldan sapmayacağız" Meteoroloji açıkladı: Yarın ve çarşamba günü yağmur bekleniyor Hüseyin Mavideniz davasında karar açıklandı! Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı Fransa kırmızı alarmda Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor" Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor İlköğretimdeki geçici öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor Çatalköy'de yarın elektrik kesintisi yapılacak Arpa buğday alış fiyatları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Erhürman, "Ayia Napa'daki olayla ilgili dördüncü kişi de tutuklandı" Dinçyürek “Ayia Napa'da saldırıya uğrayan vatandaşımızın durumu ağır ve çok ciddi” BİO-DER “Kanlıdere’deki kirlilik çevre, halk sağlığı ve canlı yaşamını tehdit ediyor” Cumhurbaşkanı Erhürman, AÖA Kuruluş (Değişiklik) Yasası’nı Meclis’e iade etti KTSYD'nin "Yılın Başarılıları" ödülleri sahiplerini buldu Alas "Mutfak yanıyor" Amcaoğlu "Tüm olumsuz koşullara rağmen akaryakıt ve gaz fiyatlarını aynı seviyede tutmayı başardık” Özel "Yol arkadaşlarımızla ve örgütümüzle birlikte doğru yoldan sapmayacağız" Meteoroloji açıkladı: Yarın ve çarşamba günü yağmur bekleniyor Hüseyin Mavideniz davasında karar açıklandı!
Dolar
Euro
Sterlin

Canbulat Burcu güçlendiriliyor

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Canbulat Burcu güçlendiriliyor
Mağusa surlarındaki Canbulat Burcunu (Arsenal Basiton) koruma çalışmaları sürüyor. İki Toplumu Kültürel Miras Teknik Komitesi’nin projelerinden biri olan Canbulat Burcu ile ilgili çalışmalara, UNDP ve AB tarafından sağlanan destekle devam ediliyor. Şubat ayında başlatılan çalışmaların, yılsonuna doğru bitmesi hedefleniyor. Koruma çalışmaları, Canbulat Burcu’nun yapısının güçlendirilmesini, emniyet önlemlerini ve grafitiler ile alanın genel temizliğini içeriyor. Canbulat Burcu, Mağusa limanın ve şehrin duvarlarının güneydoğu köşesini kontrol etmek amacıyla Venedik döneminde inşa edilmişti.

Benzer haberler

Featured
Dünyadaki son bitkilerin ne zaman öleceği hesaplandı 2026-07-06 22:07:22 Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde Ebola salgınında vaka sayısı 1600'e yaklaştı 2026-07-06 22:00:17 Fransa kırmızı alarmda 2026-07-06 21:50:54 Döviz piyasalarında günün son rakamları (6 Temmuz 2026) 2026-07-06 21:46:37 Gedik "Başbakan Üstel’in açıklamaları teknik gerçeklerle örtüşmüyor" 2026-07-06 21:35:47 Fransa'da müze soygunu: Milyonlarca euroluk mücevherler çalındı 2026-07-06 21:30:54 Microsoft 4 bin 800 çalışanını işten çıkarıyor 2026-07-06 21:23:06 İlköğretimdeki geçici öğretmenlere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor 2026-07-06 21:13:10 Çatalköy'de yarın elektrik kesintisi yapılacak 2026-07-06 21:07:53