Çalışma yapılması için görüş birliğine varıldı

Voice Kıbrıs Haber
Başbakan Ersan Saner, Devletin sigorta prim desteğinin devam edeceğini açıkladı.
Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı, Başbakan Ersan Saner, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz’le Devletin sosyal sigorta primlerine desteğinin nasıl devam edeceği konusunda hemen bir çalışma yapılması için görüş birliğine vardıklarını açıkladı.
Ulusal Birlik Partisi’nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Saner hükümetin pandemi nedeniyle uzun bir süredir iş dünyasının sigorta primlerine destek sağlandığı belirtilerek, bu destek önümüzdeki süreçte de yapılacak çalışmalar sonucu ortaya çıkacak içeriğe uygun olarak devam ettirileceği açıklandı.
Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz’le Devletin sosyal sigorta primlerine desteğinin nasıl devam edeceği konusunda hemen bir çalışma yapılması konusunda görüş birliğine varıldığı ifade edilen açıklamada, ekonomik Örgütlerle hükümetimiz arasında yapılacak çalışma sonuçlandıktan sonra önümüzdeki aylarda Devletin özel sektöre prim desteğinin devam edileceği kaydedildi.
Açıklamada, “Dolayısıla iş dünyamızı bu çalışma tamamlanıncaya dek gereğini yapmaya davet eder, herkese sağlık ve başarılar dilerim” ifadelerine de yer verildi.
(BRT)
Benzer haberler
Featured
Yeni Lefkoşa Atık Su Arıtma Tesisi’ndeki güneş enerjisi santrali hizmete girdi
İncirli “Son beş yılda yaşananların da peşine düşülecek. Yapanın yanına kar kalmayacak"
Güney Kıbrıs turizminde yılın ilk 7 ayında yüzde 8’lik düşüş
Baybora "KTÖS, haksız kesintiler hakkında gerekli süreçlerin başlatılması için her türlü hukuki girişimde bulunacaktır"
İncirli “CTP açık ara birinci partidir; seçimlerin tümüne hazırdır”
Güney’de kadın ve erkek çalışanlar arasındaki maaş eşitsizliği gündemde
Muhit Vakfı “Gelişiyoruz Akademisi 2027” programı 6 Ekim’de başlayacak
Lefkoşa’da “Yavaş Yavaş Surlariçi” etkinliği düzenlendi
Bengihan “Bu yönetim anlayışını bir daha geri gelmemek üzere tarihe gömmek boynumuzun borcudur"



