Kıbrıs Haber
Kıbrıs
English News
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026) Avrupa'da can alan sıcakların nedeni belli oldu"Soğuk leke" her şeyi değiştirdi Rusya, 2036'ya kadar Ay'da nükleer enerji santrali kurmayı planlıyor Dolar, yen karşısında 40 yılın en yüksek seviyesini gördü! Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bir öneri ile üç yasa tasarısını görüştü Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi Savaşan "Güçlü ve sürdürülebilir bir sağlık sistemi için çalışmalar kararlılıkla sürdürülecek" Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026) Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması İran Devrim Muhafızları Ordusu "ABD'nin saldırısına seçtiğimiz zaman ve yerde karşılık vereceğiz" ABD'den İran'a hava saldırısı Washington'da Lübnan ve İsrail görüşmelerinde çerçeve anlaşma imzalandı En son hava durumu tahminleri (27 Haziran 2026) Avrupa'da can alan sıcakların nedeni belli oldu"Soğuk leke" her şeyi değiştirdi Rusya, 2036'ya kadar Ay'da nükleer enerji santrali kurmayı planlıyor Dolar, yen karşısında 40 yılın en yüksek seviyesini gördü! Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi bir öneri ile üç yasa tasarısını görüştü Hollanda'da sıcak hava dalgası sebebiyle 8 bölgede "kırmızı kod" uyarısı verildi Savaşan "Güçlü ve sürdürülebilir bir sağlık sistemi için çalışmalar kararlılıkla sürdürülecek" Döviz piyasalarında günün son rakamları (26 Haziran 2026)
Dolar
Euro
Sterlin

Çalıntı hayvanları satın alan zanlı "Suçsuzum, çalıntı olduğunu bilmiyordum"

Paylaş
Facebook X LinkedIn Google News

Çalıntı hayvanları satın alan zanlı "Suçsuzum, çalıntı olduğunu bilmiyordum"

(Kamalı Haber) - Yeşilyurt’ta sirkat edilen 13 koyun ve 2 koç yapılan şikâyet zerine başlatılan aramalarda Ağırdağ ve Lapta’da iki farklı ağıl da tespit edilerek emare yapıldı. Mesele ile bağlantılı görülen zanlılar S.A (E-31, Pakistan), E.S. (E-55, KKTC) ve I.K (E-33, Özbekistan) tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Okan Yörütmen olayla ilgili bulguları aktardı. Yörütmen huzurda bulunan zanlı S.A'nın 24-25 Eylül 2024 tarihleri arasında Yeşilyurt’ta sakin P.C’ye ait küçükbaş hayvan ağılı içerisinden Sakız cinsi 13 k Lapta’da sakin I.K'nin Koyun ve 2 Koç’u çaldığının tespit edildiğini söyledi. Polis zanlının tutuklandığını ve yapmış olduğu beyanlar ışığında konu koyunların 5 adetini kulak numaralarının kesik şekilde Dağyolunda sakin E.S'nin ağılında diğer 7 adetinin de yine kulak numaraları kesik olarak Lapta’da sakin I.K'nin ağılında tespit edildiğini mahkemeye aktardı. Polis mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında konu ağıllarda mahkeme emri ile yapılan aramada çalınan koyunların tespit edildiğini mahkemeye aktardı. Polis kayıp olan koçların ise zanlı E.S tarafından kesildiği ve kıyma yapılıp satıldığının tespit edildiğini belirtti. Polis zanlıların tutuklandığını belirterek yaptıkları beyanların teyit ve tekzip edilmesi gerektiği ayrıca bölgede olan bazı benzer hayvan sirkati olaylarının da bulunduğunu bu konuda da bağlantılarının olup olmadığının araştırılacağını belirterek ilk etapta soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Polis şahadeti üzerine söz alan zanlı I.K suçsuz olduğunu, ek iş olarak besicilik yaptığını ve konu koyunları satın aldığını çalıntı olduğunu bilmediğini mahkemeye beyan etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Gökhan Asafoğulları zanlıların soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi maksadı ile 3 gün poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.  

Benzer haberler

Featured
Nalbantoğlu Hastanesi’nde bir ilk daha  2026-06-27 11:00:00 Ataoğlu ile Arıklı, Ankara’da Güngör çöplüğü, bilet fiyatları, Ercan ve karayollarındaki projelerle ilgili görüşmeler yaptı 2026-06-27 10:51:00 Hukuk Komitesi, Seçim Yasa Tasarısı’nı Genel Kurul gündemine sevk etti 2026-06-27 10:46:37 Candan’dan AKPA’da taraflara Guterres’e yardımcı olma çağrısı 2026-06-27 10:39:53 Venezuela'da depremlerin bilançosu ağırlaşıyor, 50 bin kişi kayıp! 2026-06-27 09:54:10 “Bir Dünya Edebiyat Ödülleri” için başvurular başladı 2026-06-27 09:45:24 İzcan ”Federal birleşik Kıbrıs için kararlı adımlar atınız” 2026-06-27 09:41:34 Dev asteroit Dünya'nın yanından geçecek 2026-06-27 09:38:13 AB'den Fransız ilaç şirketi Sanofi'ye aşı soruşturması 2026-06-27 08:56:57