Buzdolaplarının içine saklanmış 34 ceset bulundu
Paylaş

Voice Kıbrıs Haber
Meksika’nın Veracruz eyaletinde güvenlik güçleri, 34 kişiye ait cesetleri buzdolaplarında gizlenmiş halde buldu.
Meksika’nın Veracruz eyaletinde yer alan Poza Rica şehrinde emniyet güçleri, ordu ve savcılık personelinin ortak katılımıyla düzenlenen operasyonda 5 evde yapılan aramada buzdolaplarında saklanmış halde 34 kişiye ait ceset bulundu. Yetkililer, cesetlerin parçalanıp poşetlendiğini belirterek, olayla ilgili 6 kişinin tutuklandığını açıkladı.
Operasyonun polise ateş açan silahlı bir grubun yakalanması amacıyla başlatıldığı, ardından silahlı kişilerin sığındıkları evde yapılan aramada 14 cesedin bulunması üzerine operasyonun genişletildiği aktarıldı.
Savcılık, operasyonda ayrıca suçlulara ait 1 araç, çeşitli silahlar ve bir miktar uyuşturucuya da el konulduğunu belirtti.
Cinayetlerin bölgede faaliyet gösteren ve çeşitli suçlara karıştığı bilinen Jalisco Yeni Nesil Karteli (CJNG) tarafından işlendiği düşünülüyor.
Benzer haberler
Dünya
Belçika'da kayıtlara geçen en büyük orman yangını bazı bölgelerde kontrol altına alındı
Disney, yeni "X-Men" kadrosunu duyurdu
Endonezya'da 7,7 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı yükseldi
Hawaii'yi kasırga vurdu: 1 kişi hayatını kaybetti, 60 binden fazla hane elektriksiz kaldı
Venezuela'da 131 mahkûm serbest bırakıldı
Gazze'de sağlık hizmetleri durma riskiyle karşı karşıya
İtfaiye merdiveni yetişmeyince 11. kattan kurtarma sepetine atlayarak kurtuldu
İranlı yetkiliden Trump'a "Hürmüz Boğazı konusundaki blöfler yerine kendi güvenliğinden endişelen"
Belçika'da kayıtlara geçen en büyük orman yangını yaşanıyor


